Sağlık Ekipleri Haberleri

Sağlık Ekipleri Haberleri

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel Vapurunda Yolcu Fenalaştı, Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Korkunç trafik kazası 1 kişi ağır yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir araç yayaya çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ağır olduğu dile getirdiler.

Gazeteci Güngör Aslan'a silahlı saldırı

İzmit’te internet haber sitesi sahibi olan Güngör Arslan vuruldu. Ofisinde göğsünden ve ayağından vurulan Arslan ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin

Eski belediye başkanı ayağından vuruldu

Çevredeki vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine ambulans sevk edildi. Pehlivan'a ilk müdahale ambulans görevlileri tarafından yapıldı.

Son dakika: Şanlıurfa'da hain saldırı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Savcılar Sitesi bahçesinde bir patlama meydana geldi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Karamürsel'de İntihar

Karamürsel İskele sokakta gece geç saatlerde sahilden kendini denize atan bir kişiyi gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdiler.

Karamürsel'de trafik kazası 1 yaralı

Karamürsel'de sabah saat 08.15 'de meydana gelen kaza görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel Merkez ışıklarda seyir halinde olan 41 K 8815 Plakalı araca arkadan gelen ve sür'atli olduğu iddia edilen 16 Y 895 Plakalı aracın kaygan yolda kayarak çarpması ile çarptığı araç kullanılamaz hale geldi.O sırada merkez ışıklarda işlerine gitmek için bekleyen vatandaşlar kazaya karışan kamyon şoförüne tepki gösterdiler. Kazada 41 K 8815 Plakalı aracın içerisinde bulunan ailenin çocukları Buğra Ç (7) Yaralandı yaralı olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılırken yaralı küçük çocuğun durumunun ciddi olmadığı belirtildi.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bunalıma giren bir kişi fare zehri içip intihar etti

Karamürsel'de dün yaşanan olayda görgü tanıklarının iddialarına göre kayacık mahallesinde oturan Y.E (46) İsimli erkek şahıs ailevi sorunlar yaşadığı için fare zehri içerek intihara kalkıştı. KOMŞULAR FARK KETTİ Öğlen saatlerinde komşularının fark ederek 112 Acil servise haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra intihar eden Y.E (46) Önce Karamürsel Devlet Hastanesine ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı .

Karamürsel Belediyesi Binası İnşaatında düşen işçi yaralandı

Karamürsel Belediyesi Binası İnşaatında düşen işçi yaralandı Edinilen bilgiye göre, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde yeni yapılan Karamürsel Belediyesi Binası ve Kent Meydanı inşaatında çalışan Aykan. G. (22) bir anlık dalgınlık sonucu yaklaşık 3 metre yüksekten düştü. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de halı sahada futbol oynayan genç kalbine yenik düştü

Olay dün akşam Kayacık mahallesi amiral caddesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan bir halı sahada akşam saat:18:00 sıralarında arkadaşları ile futbol oynayan Hasan K.(40) isimli genç futbol oynadığı sırada birden yere düştüğü ve fenalaştığı belirtildi.Hemen 112 sağlık ekiplerine haber veren halı saha yetkilileri olay yerine çağırdıkları 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği ve kalp krizi geçirdiğini tespit ettikleri Hasan. K.(40) isimli şahsı Karamürsel Devlet Hastanesine götürüldüğü ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen gen adamın kalbine yenik düşerek yaşamını kaybettiği belirtildi. Hasan K ( 40) evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

Karamürsel'de uyuşturucu komasına giren genç hastanelik oldu

Karamürsel sarıkum mah. Adalet sokakta önceki gece bir apartmanın girişinde krize girmiş bir kişi gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Bonzai tabir edilen uyuşturucu madde içtiği öğrenilen genç, olay yerine gelen 112 görevlileri tarafından uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı.Krize girdiği görülen ismi öğrenilemeyen genç, Sedyeye konularak tedavi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Karamürsel'de işçileri taşıyan araç kaza yaptı çok sayıda yaralı var...

Karamürsel’de işçileri taşıyan minibüsü takla attı 5 kişi yaralı Karamürsel’de işçileri taşıyan minibüsü takla attı 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 1 kişi hastanede tedavi altına alınırken diğer dört kişi ayakta tedavi edilerek taburcu oldu. Karamürsel D-130 karayolu Ankara Evleri Köfteci Veli mevkiinde bu sabah 08.00 sıralarında saatlerinde Yalova istikametine seyir halinde olan 06 BA 1843 plakalı işçileri taşıyan minibüs kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan minibüs tel örgülere de zarar vererek yan yolda ters vaziyette durdu, kazanın ardından vatandaşlar tarafından 112 sağlık ekiplerine ve polise verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minibüs içerisinde yaralanan beş kişiyi Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada araç şoförü A. C. (45) hafif yaralanarak hastanede tedavi altına alınırken, minibüste bulunan diğer dört kişide ayakta tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de motosiklet yayaya çarptı; 1 yaralı

Karamürsel'de motosiklet yayaya çarptı; 1 yaralı Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında yan yolda giden bir motosiklet yayaya çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Amerikan Mahallesi mevkiinde yürürken Buse Ö.’a, (16) Mustafa D.’nin (16) kullandığı 41 K 9800 plakalı motosiklet çarptı. Meydana gelen kazada yaya Buse Ö. yaralandı. Yaralı genç kız, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu . Olay bugün sabah saatlerinde Kayacık mah.Amiral cad'desinde kendinden haber alınamayan Hanım Kutun (86) komşuların evine girerek bakması ile ortaya çıktı. Komşularının iddialarına göre yatakta cansız olarak yatan komşularının öldüğünü fark eden komşuları hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin Karamürsel Devlet Hastanesine götürdükleri Hanım Kutun hastanede yapılan otopsinin ardından kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

KARAMÜRSEL'DE KANLI GECE 1 ÖLÜ 3YARALI

Karamürsel'de sabaha karşı gerçekleşen kazada takla atan aracın sürücüsü Adnan K (33) yaşamını kaybederken Tamer U (32) Burcu D (33 ) Sinem Ş(34) ve Adnan K ( 35) yaralandılar . Yaralılardan Adnan K. olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine kaldırılken diğer yaralılar Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Karamürsel'de yoldan çıkan lüks otomobil üç aracı pert etti şoför kaçtı

Karamürsel'de dün gece görgü tanıklarının iddialarına göre saat 01:30 sıralarında Amiral caddesi D-130 Karayolun'da sehir halinde olan 41 BH 233 Plakalı BMW marka araç direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 Temmuz ilk öğretim okulunun önünden yan caddeye uçtu aşırı süratli olan araç önce Park halinde bir kamyonete ardından bir taksiye ve sonunda bir kamyonete çarparak durabildi . Evlerinde yatmakta olan mahalle sakinleri çok büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirttiler. Araçtan yaralı olarak çıkan şoför ve yanında bulunan arkadaşı Bora D.( 30) çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı sağlık ekipleri kaza yapan kişilere yardım ettikten sonra şoförün olay yerinden kaçtığı belirtildi.Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.

Karamürsel'de aracıyla intihar etti yaşam mücadelesi veriyor

Görgü tanıklarının iddialarına göre akşam saat 18:30 sularında Karamürsel amiral caddesi D-130 karayolunda Yalova'dan İzmit istikametine 67 TH 550 Plakalı ford marka binek aracıyla seyir halinde olan Temel C ( 48 ) bilinmeyen bir neden den dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Olayı gören çevre sakinleri hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdiklerini aracın altından yakıt aktığını gördükleri için yaralıyı araçtan çıkararak yolun kenarına aldıklarını söylediler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı önce Karamürsel Devlet Hastanesine buradan'da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk ettikleri bilgisi verildi.Yaralı Temel Ç (48) durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi verildi.Olay yerinde kaza esnasında yere düşen bir kağıt kafalarda soru işareti oluşturdu . Kağıtta benim ölümümden ............. kişiler sorumludur şeklinde bir yazı vardı. Olaydan sonra emniyet güçleri olay yerinde inceleme başlattılar.

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayıp yol kenarına attılar

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayıp yol kenarına attılar Karamürsel'de sırtından bıçaklanarak yaralanmış olarak bulunan yaşlı ve alzheimer hastası adam hastaneye kaldırıldı. Olay akşam saat 21.00 sıralarında Karamürsel Kayacık Mahallesi Şark Sitesi mevkiinde meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu fark eden vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yerde yatan ve isminin Asım Gedikoğlu (83) olduğu öğrenilen kişinin sırt bölgesinden bıçaklanarak yaralandığını tespit etti. Sağlık ekip Gedikoğlu'nu ambulansa alarak ilk müdahalenin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Asım Gedikoğlu'nun hayati tehlikesinin olmadığı ve de alzheimer hastası olduğu öğrenilirken polis olayı gerçekleştiren kişi yada kişilerin tespiti için çalışma başlattı.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE ŞÜPHELİ ÖLÜM

Ereğli'de oturan 48 yaşındaki Aysel Pilavcı, önceki akşam evinde bir anda fenalaştı. Durumu fark eden Pilavcı'nın yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri Aysel Pilavcı'nın öldüğünü belirledi. Gizli kalp hastası olduğu öğrenilen Pilavcı'nın cansız bedeni daha sonra ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadının ölümünün şüpheli bulunması üzerine otopsi yapılmasına karar verildi. Asri Mezarlık’ta otopsisi yapılan Pilavcı’nın neden öldüğü ise adli tıp raporunun ardından netlik kazanacak.

Karamürsel Plajda 16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

Olay bugün öğlen saatlerinde Karamürsel plajında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre gölcükten Karamürsel'e yüzmeye gelen bir grup genç altınkemer plajında bulunan iskelede arkadaşlarıyla şakalaşan Alihan B. ( 16 ) biranda dengesini kaybederek önce başını iskelenin ayağına vurup ardından denize düşen genci hemen fark eden sahil güvenlik ve sağlık ekipleri hemen müdahale ettikleri Alihan B. ( 16 ) ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genci Karamürsel devlet Hastanesine götürdüler.İlk müdahalesi yapıldıktan sonra durumu ağar olan Alihan B.( 16 ) İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karamürsel'de bugün sabah saatlerinde yaşlı bir kişi evinde ölü bulundu

Karamürsel’de yaşlı bir adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre,4 emmuz Mahallesi Selahattin Bey Caddesi Baş Apartmanı No:11 adresinde ikamet eden 67 yaşındaki Yavuz Hızal'dan haber alamayan ve aynı zamanda mahalleye yayılan kokudan şüphelenen mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ikamet yanına gelerek kokunun evden geldiğini tespit etmesi üzerine olay yerine çilingir ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri hazır konumda bekletilirken, çilingir ise cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin gözetiminde ikamet kapısını açtı.İçeriye giren polis ekipleri içeride ikamet sahibi 67 yaşındaki Yavuz Hızal'ın hayatını kaybettiği ve cesedin çürümeye başladığını fark etti. Saygı’nın cesedi yapılan incelemelerin ardından tabuta konularak cenaze aracıyla Karamürsel Devlet Hastanesine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Karamürsel'li Kerem Erbakış Dün Gece Ölü Bulundu

Karamürsel hamam sokakta ikamet eden ve Karamürsel'in sevilen simalarından olan Kerem Erbakış dün gece geç saatlerde Kavak kum limanında ölü olarak bulundu. Olay dün gece geç saatlerde jandarmaya gelen bir telefonla ortaya çıktı.Kavak mevkinde kum çekilen limanın kenarında yerde yatmakta olan şahsı gören görgü tanıkları hemen güvenlik güçlerine bilgi verdiklerini fakat yerde yatan kişinin nefes almadığını ölmüş ola bileceğini bildirdiler. Olay yerine gelen Yalova 112 Sağlık ekipleri Kerem Erbakış ( 27 ) olay yerinden alarak Yalova devlet hastanesine kaldırdılar. Evin tek çocuğu olan Kerem Erbakış Karamürsel hamam sokakta oturmakta idi.

Çatıdan Düşen Mümin Turan Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Çatıdan Düşen Mümin Turan ( 37 ) Yaşam Mücadelesini Kaybetti Bayramın ikinci günü kaynak yapmak için Kızderbent mahallesindeki evinin çatısına çıkan Mümin Turan ( 37 ) çatıda dengesini kaybederek yere düştü.Olayı gören ev sakinleri hemen sağlık ekiplerine haber verdiler.Olay yerine gelen 112 acil servis personeli ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine ardından Derince Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Mümin Turan ( 37 ) bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Karamürsel'de Motosikletli sürücü öldüresiye dövülüp yol kenarına atıldı

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi İmsa Işıkları Mevkii D-130 Karayolu üzerinde 66 LK 857 plakalı motosiklet park halinde bulundu motosikletin yaklaşık 10 metre ilerisindeki tarlada yerde kanlar içinde birini gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan İlyas E. (33), ilk olarak Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan İlyas E.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Baba Korkusundan İntihar Etti.

Okulda sigara içerken annesine yakalanan İsmail T. , sigara içtiğini babasının duymasından korkarak bunalıma girdi. Akşam saatlerinde evde bulduğu tabancayı kafasına doğrultarak ateş eden İsmail'i kanlar içinde bulan ailesi durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri ağır yaralanan İsmail T.'yi Göksun Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen İsmail T. kurtarılamayarak hayatının kaybetti. Hastane önünde bekleyen aile, çocuklarının ölüm haberiyle göz yaşlarına boğuldu.

Çukura düşen vatandaşı itfaiye kurtardı

Karamürsel'de açık olan çukura düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Karamürsel Ereğli sahilinde akşam saatlerinde yürüyüş yapan Mustafa Y (50), isimli vatandaş önündeki çukuru göremeyince içine düştü. Yaklaşık 2 metre derinliğinde olan çukurda mahsur kalan Mustafa Y, durumu cep telefonuyla itfaiye ekiplerine bildirdi. Olayı gören çevredeki diğer vatandaşlar, çukurdan gelen sesler üzerine Mustafa Y isimli şahsa yardım etmeye çalıştı. Vatandaşların yardımı yetersiz olunca olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çukura düşen vatandaşı kurtardı. 112 Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.