Samimi Haberleri

Samimi Haberleri

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

İlçe Emniyet Müdürü Tırpan, üçüncü defa baba oldu

İlçe Emniyet Müdürü Tırpan, üçüncü defa baba oldu. Karamürsel'de uzun bir süre görev yapan ve ilçe genelinde samimiyeti ve çalışkanlığı nedeni ile çok sevilen, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez ilçesine atanan İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, üçüncü kez baba oldu.

Karamürsel'in En tatlı Mekanı

Antep’in meşhur baklavaları bu mekanda Ev sıcaklığında keyifli anların paylaşıldığı Gaziantepli Özoruçoğlu Baklavaları, geleneksel tatların yeni biçimlerde sunulduğu samimi mekanların başında geliyor. Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veren mekan tatlılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Güzel Karamürsel'de Ramazan manzaraları bir başka olur.

Ramazan ayında yapılan iftarlar ayrı bir güzellik ve coşku kaynağıdır. İftarlar, hem bireysel hem ailesel hem de toplumsal açıdan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yaşandığı önemli anlardır. İftar yemeği, kardeşliğin ve samimiyetin artmasını ve olumlu duygu ve düşüncelerinin gelişmesini sağladığı Ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğu gibi Karamürsel’de de ayrı bir güzellikle oruçlar tutularak iftar saatlerine tatlı telaşlar başlayarak kimi içli pide kimi yumurtalı pide peşine koşarken kimileride boş çay bahçelerinde gazete okuyarak, kimileri balık tutarak vakit dolduruyorlar. İşte bu tatlı koşuşturma içinde bulunan Karamürsel’den görüntüler.

Karaosmanoğlu , " Derdimiz halkımızı mutlu görmek "

Şehrin her noktasına ulaşmak için yoğun çaba sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halktan kopmadan yerel yönetimlerde vatandaşla bütünleşmenin güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Karamürsel’de esnaf ve vatandaşla birlikte olan Başkan Karaosmanoğlu’na, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti. Vatandaş ve esnafla samimi geçen ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, halktan gelen talepleri ve önerileri de dikkatli biçimde dinledi. Siyasi anlayışlarının merkezinde insan olduğunu ziyaretlerde vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Derdimiz halkımızı mutlu görmektir. Karamürsel’de ve şehrimizde yaşayan vatandaşımızın, hayattan zevk almasıyla huzurlu bir hayat sürmesi tek hedefimizdir” dedi.

Yıldırım, 23 Nisanda Çocuklara Özel Şenlik Düzenliyor

Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Şenliği düzenleniyor. Karamürsel Belediyesi çocukların geleceğimiz için çok önemli olduğunu belirterek “Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle yaşamımıza anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, 20-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan çocuk şenliği programına tüm çocuklarımızı ve velilerimizi davet ediyorum” dedi. Şenlik programı kapsamında, şişme oyuncaklar, oyun parkları, yüz boyama, kostümlü animatör, palyaçolar, dans ve yarışmalar, pamuk şekeri ve Osmanlı macunu ikramı yapılacak.