Sedat Haberleri

Sedat Haberleri

Karamürsel'de yaşanan aile dramını Esra Erol gündeme getirdi

Esra Erol'da programında bir kaçış hikayesi daha ele alındı. Asuman Şen gece yarısı eşi Murat Şen ile evliyken evden kaçıp Sedat Sezer'in yanına gitti.

Asırlık zeytinlikler otopark olsun diye mi katledildi?

Karamürsel Kayacık mahallesi Ulu Cami yanında bulunan asırlık zeytin ağaçları yol genişletme çalışması yapılacak denilerek katledilmişti. Bölge halkının asırlık zeytin ağaçlarının katledilmesine karşı tepkileri devam ederken açılan yolun yarısının otopark yapılması bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Var yemez Sedat amcanın kemikleri sızladı!

Karamürsel’in en büyük mülk zengini olarak bilinen Sedat Aykut (Var yemez) namı ile tanınan ve 2019 Yılında yaşamını kaybeden Sedat Aykut’un evladım dediği ve hiç kimseye satmadığı zeytin ağaçları yol genişletmesi bahanesi ile katledildi.

VARYEMEZ SEDAT ÖLDÜ

Karamürsel'in en zengin, Kocaeli'nin sayılı zenginlerinden Sedat Aykut yaşamını kaybetti.

Mehmet Özalay'dan önemli basın açıklaması

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mehmet Özalay son dönemde yaşanan olaylar sonrası bir basın açıklaması yayımladı.

Cezaevi firarisi Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de bugün yapılan başarılı operasyon ile ceza evinden firar eden Sedat K. (36) isimli şahıs yakalandı.

Beykoz'da Bir Çiftliğe Operasyon - Bomba İmha Ekibi Çağırıldı

Sedat Şahin'e yönelik yapılan operasyon bilgisi sadece İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir ve Organize Şube Müdürü Murat Mutlu'da toplandı

Karamürsel'de 1 Astsubay Kendi Beylik Tabancasıyla İntihar Etti

Karamürsel'de deniz astsubay 47 yaşındaki Sedat Özbek, göğsüne dayadığı beylik tabancasını ateşleyerek intihar etti.

Avcı Köyü Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş, Güven Tazeledi

Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı.

Aracını türbe yeşiline boyattı diye 208 lira ceza yedi

Karamürsel S.S. 127 Nolu Kooperatif çalışan minibüsün boyasının uygun olmadığından dolayı...

Karamürsel Tepeköy'de Korkunç Kaza

Karamürsel tepeköy mahallesinde 16:30 sıraların'da ağaç kesen Sedat Turan(69) Ağaç motoru ile ağaç kestiği sırada dengesini kaybederek kolunun atar damarını hizasından kesti. Olayı fark eden yakınları Sedat Turan (96) kolunun kesildiğini fark etmeleri ile şahsı araçlarına bindirerek derhal Karamürsel Devlet Hastanesine getirdikleri Sedat Turan burada yapılan ilk müdahalenin ardından kesiğin şah damarında olması nedeni ile Sedat Turan'ı kendi imkanları ile Kocaeli Üniversitesi Hastanesine götürdüler.

Karamürsel Spor İlçe Müdürlüğüne Çetin Yıldız getirildi

Karamürsel Spor İlçe Müdürlüğüne Çetin Yıldız getirildi Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde değişiklik oldu. Müdürlüğe Sedat Karakaş’ın yerine Çetin Yıldız getirildi Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde değişiklik oldu. Müdürlüğe Sedat Karakaş’ın yerine Çetin Yıldız getirildi.

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi;

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi; ‘Şampiyon 100. Yıl M.T.A.L oldu’ Karamürsel’de kurumlar arası kardeşlik dostluk ve iletişim sağlamak amaçlı düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan 14 takım içinde önceki gün yapılan final müsabakası sonucunda birinci Karamürsel 100.Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Atatürk Orta.Okulu, üçüncü İlçe Emniyet Müdürlüğü, dördüncü Gençlik Hizmet ve Spor İlçe Müdürlüğü takımları oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise İlçe Jandarma Komutanlığı takımı seçildi. Dereceye giren takımlara kupalarını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdürü Sedat Karakaş tarafından verildi.

Arı, kadrosuna Usta’yı kattı

Arı, kadrosuna Usta’yı kattı MHP İl Başkan Adayı Sedat Arı, BBP İzmit Belediye Başkan Adayı Şenol Karamus’un ardından bir sürpriz ismi daha yönetimine kattı. Yerel seçimlerde MHP’nin Karamürsel adayı olan İbrahim Usta da, Sedat Arı’nın yönetimine girdi.