Şevket Haberleri

Şevket Haberleri

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.

Şevket Kazan hayatını kaybetti

Gelen son dakika haberine göre; Eski bakanlardan Şevket Kazan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.

Herkesin göz önünde kendini vurmuştu! Kurtarılamadı.

Darıca’da, kahve işleten Şevket Şevke (56), dün gece müşterilerinin gözü önünde başına dayadığı tabancayı ateşledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şevke, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ACI KAYBIMIZ ABİMİZİ KAYBETTİK

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Mehmet,Selami,Şevket ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karacan'ın kardeşleri Veysel Atun Karacan sabah saat 8:30'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetmiştir. Sevgili büyüğümüz abimiz Atun Karacan'a ALLAH tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi 30.10.2015 ( Cuma ) bugün ikindi namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak ikindi namazından sonra safiye köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.