Karamürsel'de 'Gönülden Gönüle' Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen 'Gönülden Gönüle' projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

KARAMÜRSEL – Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Bu kapsamda, Karamürsel ilçesinde ikamet eden 10 aile, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy tarafından ziyaret edildi. Aksoy, ailelerle birebir görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, onlarla empati kurarak gönül köprüleri inşa etmeye devam etti.

Gerçekleştirilen bu ziyaretlerde, Vali Yardımcısı Aksoy ayrıca karşılaştığı vatandaşlara da hal ve hatırlarını sordu. Çocuklara yönelik jest olarak hediyeler veren Aksoy, onların da yüzünü güldürdü.

"Gönülden Gönüle" projesi, bölgedeki sosyal dayan

ışmayı ve toplumsal bağları güçlendirmeyi hedefliyor. Proje, Kocaeli genelinde devam edecek ve tüm şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve diğer ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı amaçlıyor.

Bu özel ziyaretler, Valilik tarafından yürütülen projenin, toplumun her kesimine dokunma ve onların sorunlarına çözüm bulma çabasının bir parçası olarak görülüyor. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy'un bu ziyaretlerle kurduğu gönül köprüleri, Karamürsel ilçesindeki aileler arasında olumlu bir etki yaratıyor.

Karamürsel'de gerçekleştirilen bu ziyaretler, aynı zamanda yerel yönetimlerin toplumsal sorunlara duyarlılığını ve vatandaşlarla yakın ilişkiler kurma çabasını gösteriyor. "Gönülden Gönüle" projesinin, Kocaeli genelindeki diğer ilçelerde de benzer etkiler yaratması ve toplumsal dayanışmayı artırması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN