Sino Haberleri

Sino Haberleri

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Karamürsel'de pazarcılar iki adayla seçime gidiyor

Karamürsel  Pazarcılar Odasının  06.03.2022 (Pazar) günü yapılacak olan 6.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Yasin Olgun ile Ahmet Erdoğan başkanlık için seçime girecek.

Altınova'da Kayıp Bizans Kalesi Bulundu

Haçlı Seferi’nde, Hasting Muharebesi’ne katılan Anglo-Sakson askerlerin sığınmaları için yapılan kale Altınova'da bulundu.

Karamürsel İYİ Parti'de kıran kırana bir seçim

Karamürsel'de kıran kırana bir seçim yapıldı ve seçim sonunda dostluk kazandı.İyi Parti Karamürsel İlçe Teşkilatında bugün kongre heyecanı yaşandı. Kongrede atanmış başkan Mehmet Baş ile

9 İlçe tamam! 3 ilçenin kongreleri yarına kaldı!

Kocaeli’de İl Başkanlığını Serdar Kaman’ın yürüttüğü İYİ Parti’de bugün 9 ilçe başkanı seçildi. 3 ilçenin kongresi ise yarın yapılacak.

Başarılı Başkan Yasin Olgun güven tazeledi

Karamürsel'de uzun bir süredir, Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığını sürdüren Yasin Olgun 5. Olağan Genel Kurulunda tek aday olarak seçimde güven tazeledi.

Ersin Özyılma bu büyük yarışta bende varım dedi

İyi Parti kurucu il yöneticisi Ersin Özyılmaz, şubat ayı içerisinde yapılması planlanan ilçe kongresinde Karamürsel İlçe Teşkilatı başkanlığına aday olacağını açıkladı.