Tahir Büyükakın Karamürsel Haberleri

Tahir Büyükakın Karamürsel Haberleri

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Tahir Büyükakın Karamürsel'in kaderini değiştirdi

Karamürsel genelinde yıllardır sadece seçim dönemlerinde vaat olarak kalan bir çok projeyi yıllar sonra hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir büyük projenin daha bitişini duyurdu.

Tahir Büyükakın Karamürsel için sözünü tuttu!

Karamürsel halkını ve esnafını yıllardır rezil rüsva eden, yapımı bir türlü tamamlanamayan dalçık projesi sonunda bitti. Müjdeyi Tahir Büyükakın resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Tahir Büyükakın Karamürsel’de coşku ile karşılandı!

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın’ın Karamürsel için yaptıkları her kesim tarafından büyük takdir görmeye devam ediyor.

Tahir Büyükakın yine gönüllere dokundu

68 yaşındaki Nurettin Çakıroğlu’na yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, tüm ihtiyaçlarını giderdi

Tahir Büyükakın Ak Parti'den fazla oy aldı

Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın, her ilçede AK Partili adayların üstünde oy aldı.