Tır Yoldan Çıktı Haberleri

Tır Yoldan Çıktı Haberleri

KARAMÜRSEL’DE TIR YOLDAN ÇIKTI 1 YARALI

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden tır yoldan çıktı, sürücü yaralandı.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE TIR KAZASI KORKUTTU

Karamürsel Kayacık mahallesi D-130 Karayolu iznik yolu yalova istikametine giden iran plakalı ve içerisi boş olan tır kaza yaptı.Aracın şoförü İranlı şoför Haseyin Haşbin (45 ) Yönetimindeki tır görgü tanıklarının iddialarına göre bir anda kaymaya başladı önce yol kenarında bulunan bir ağaca çarptıktan sonra aracın ( kupa ) diye tabir edilen şoför mahallinin sıkıştığını ve arka tarafta bulunan dorsesinin'de kayarak yolu ikiye ayıran bariyerlere çarptığını bildirdiler.Olayı gören görgü tanıklarının hemen 112 Acil servis ekiplerine haber verirken. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaralı şoföre ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Karamürsel Devlet Hastanesine buradan'da iç kanama ihtimali ile gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine sevk edildi.Kazadan sonra uzun araç kuyrukları oluşurken trafik sahil yolundan verilmeye çalışıldı.Olay yerine gelen çekici ile yaklaşık bir buçuk saat sonra trafik açıldı.

Karamürsel'de tır yoldan çıktı 1 ağır yaralı

Karamürsel'de tır yoldan çıktı 1 ağır yaralı Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü ağır şekilde yaralandı. Yalova istikametine seyir halinde olan, A. Ö. (59) kullandığı araçta sıkışarak ağır şekilde yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü ağır şekilde yaralandı . Karamürsel-Yalova istikametine seyir halinde olan, A. Ö. idaresindeki 34 JG 0589 plakalı tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk önce yolun kenarında park halindeki 41 JA 061 plakalı araca çarparak yoldan çıkan tır daha sonra 4 ağacı ve yolun ortasındaki tel örgüleri devirerek meydana gelen trafik kazasında sürücü, aracın içinde sıkıştı. İtfaiye ve 112 acil ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan A. Ö.’nün ağır yaralandığı hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel’de 4 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Karamürsel D-130 Üzeri Yalova istikameti Gulf petrol önünde kaygan yolun azizliğine uğrayan 4 araç kaza yaptı. Kazada 1 yaralı var. Bu kazanın haberini yaparken Gene D-130 İzmit istikameti jandarma önünde bir tır yoldan çıktı ve orta refüje girdi. Çok şükür ki yoldan çıktığında çevresinde araç yoktu ama hala kimse bir önlem almıyor. Daha geçtiğimiz gün olan büyük kazalar ve her yağmur yağdığında yaşanan can pazarı kimsenin umurunda değil.Beton yol için hala alınan bir önlem yok.