Tire Haberleri

Tire Haberleri

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

Karamürsel'in lise eğitiminde büyük başarılarıyla adından söz ettiren Karamürsel Birey Koleji'nin başarısının arkasındaki sırları keşfedin! Peki, bu başarının arkasında ne var?

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karamürsel'e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 26 Ocak Cuma günü Karamürsel'e ziyaret gerçekleştirecek.

Karamürsel Birey Koleji yine gönüllere dokundu

Karamürsel başta olmak üzere bölgede verdiği kaliteli eğitim ile adından sıkça söz ettiren Karamürsel Birey Koleji, eğitim ve öğretimin yanında sık, sık düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile yine gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Ramazan Bayramı'nda fırınlar 2 gün kapalı

Kocaeli genelinde 12 ilçe genelindeki fırınlar bayramın ilk iki günü kapalı olacak, personel tatil yapacak. Fırınlar, bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran’dan itibaren üretimini yeniden devam ettirecek.

Yine Altınova tersaneler bölgesi! Yine iş kazası!

Altınova Tersan Tersanesinde iş cinayeti sonucu yaşamını yitiren Ahmet Kaya için sendikalar açıklama yaptı.

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU SINIRLI KALAN YENİ KAYIT İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji, sınırlı sayıda kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Siz de en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.

Hafriyat kamyonu devrildi araç şoförü yaralandı

Karamürsel'de yürekleri ağızlara getiren kaza, hafriyat kamyonunun denildiğini gören vatandaşlar hemen yardıma koştu.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Karamürsel yine ağaç katliamları ile gündemde

Karamürsel yine ağaç ve orman katliamları ile haber programlarında. TV100 ekranlarının başarılı haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci kendisine gelen bilgileri gündeme getirerek ilçede yaşanan ağaç katliamlarına tepki gösterdi.

Halit Can savaşlara tepki göstermek için yollara düştü

Karamürsel'den ’atıyla yollara düşen gezen Türk’ lakaplı Halit Can, savaşlara dikkat çekmek için sahil kentlerine ziyaretler gerçekleştirerek, atıyla Antalya’ya kadar gideceğini söyledi.

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Ereğli'de zincirleme kaza: 2 yaralı

Karamürsel'de yürekleri ağızlara getiren kaza sonrası bir araç ters döndü.

DEVA İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe tüm halkımız davetli

İlk mitingini Gaziantep te yapan DEVA Partisi 2.mitingini 02 Temmuz Cumartesi günü Kocaeli Gebze de Mevlana Kapalı Pazar alanında saat 18.00 de gerçekleştirecek.

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Karamürsel'de yine bir çok mahallede elektrik yok!

SEDAŞ'ın gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle yarın (14 Nisan Perşembe) Karamürsel elektrik kesintisi yapılacak.

Yine bir çok mahalle ve sokakta saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 12 Nisan Salı günü gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU YENİ KAYITLAR İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji sınırlı sayıda ki, kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Sizde en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.

Üsküdar Vapuru Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualarla anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni yapıldı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 03.11.2021 Perşembe günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Gelin kimsesiz çocukların kimsesi olalım

Karamürsel Birey Eğitim Kurumları yine çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitimdeki başarıları ile adından sık, sık söz ettiren, Karamürsel Birey Koleji gerek öğrencileri ile gerekse duyarlı velileri ile kol, kola vererek yine bir sosyal sorumluluk kampanyası için kolları sıvadı.

Bir haftadır musluktan akan sarı su vatandaşı isyan ettirdi

Karamürsel Kayacık mahallesi Ankara evlerinde yaşayan vatandaşlar son bir haftadır musluklarından akan sarı ve pis kokulu su yüzünden zor durumdalar. Yetkililere defalarca bilgi vermelerine rağmen hala bir çözüm bulunamadığını dile getiren mahalle sakinleri, pis su

Karamürsel'de balık sezonu erken kapandı!

Karamürsel'de balıkçılar, bölgelerinde avlanmayı güçleştiren deniz salyası (müsilaj) nedeniyle sezonu erkenden kapatmak zorunda kaldılar