Vira Haberleri

Vira Haberleri

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Karapınar'da iki araç kafa, kafaya çarpıştı!

Karapınar mahallesinde iki araç virajda kafa, kafaya çarpıştı. Kaza sonrası yaralanan Yunus Emre Ö. (21) ve Onur A. (20) olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince

Karamürselli balıkçılar “Vira Bismillah” dedi

Karamürsel'de hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, kıyıda toplanan yüzlerce kişinin alkışları eşliğinde denize açılarak "Vira Bismillah" dediler.

Karamürsel’de feci kaza kamyon virajı alamayıp uçtu

Karamürsel’de dere yatağına uçan kamyonun şoförü uzun bir mücadele ardından güçlükle kurtarıldı.

VİRAJA HIZLI GİREN ARAÇ TAKLA ATTI

Kayacık Mahallesi 2208. Cadde üzerinde süratli bir şekilde seyreden M.S.K. (35) yönetimindeki 34 UR 8713 plakalı otomobil virajı alamayınca takla attı.

Karapınar'da yine trafik kazası 3 yaralı

Karamürsel Karapınar Mahallesinde yine aynı virajda hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı.

Karamürselli balıkçılar Vira Bismillah dedi

Karamürsel ilçesine bağlı balıkçı kasabası Ereğli'de avlanma yasağının kalktığı 31 Ağustos gecesi denize açılan balıkçılar, bereketli bir yıl dileğiyle, 'Vira Bismillah' dedi.

Karamürsel yüzme havuzunda son viraja girildi

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu sporlara katılacak yeni yeteneklerin yetişmesi için tesisler oluşturuyor.

2018 Ereğlili balıkçılar 'Vira Bismillah' ile sezonu açtı

Karamürsel, Ereğli beldesinde faaliyet gösteren balıkçılar 2018 balık sezonunu okunan dualar açtılar.

Gonca rampasında yol kapandı

Gonca rampası'nda yol kapandı. Gölcük ilçesinde virajda TIR'ın kasasında bulunan tuğlalar yola saçılırken, ulaşım aksadı.

Virajı alamayan araç pert oldu

Karamürsel'de gece geç saatlerde meydana gelen kazada bir araç pert olurken srcüsü yaralandı.

Karamürselli boşnaklar duyarsız kalmadı

Karamürselli Boşnaklar tepkilerini gösterdi.Geçtiğimiz gün büyük bir gaf yapan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında imza kampanyası başlatarak suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdiler.

Kocaeli Valisi Aksoy Karapınar Mahallesin'de halkı dinledi

Karamürsel'de bu gün öğlen saatlerin'de açılışı yapılan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreninin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Bosna Hersek Federasyonu

Konca virajın'da korkunç kaza 1 ağır yaralı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, otomobilin çarptığı tır sürücüsü ağır yaralandı.

Son dakika: Şanlıurfa'da hain saldırı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Savcılar Sitesi bahçesinde bir patlama meydana geldi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yıllardır Şehitliğe yapılan ayıp, DÜZELTİLDİ

Karamürsel'de yıllardır virane halde bırakılmış olan şehitlik Karamürsel MHP İlçe çakanı Çetin Öksüz ile Karamürsel Ülkü Ocağı Başkanı Ferhat Günaydının parti

Şehidimiz VAR

Şehit ateşi Kocaeli'ye düştü. Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'ndeki Karakuzu Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit

Balıkçılar Aylar Sonra Bugün Vira Bismillah Diyecek

1 Eylül’de bitecek olan Av yasağı sebebiyle Ereğli’de denize açılacak balıkçılar hazırlıklarını tamamladı.

Şanlıurfa'da PATLAMA !

Viranşehir'de zırhlı polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.

Facia ucuz atlatıldı

Karamürsel’de viraja hızlı giren cam yüklü TIR’dan savrulan camlar yola saçıldı. Kazadan ötürü ulaşım aksamazken, kırılan camlar belediye ekipleri tarafından

TEPEKÖY'DE BİR ARAÇ UÇURUMDAN UÇTU

Gölet işçileri bahçeye uçtu, 3 yaralı Karamürsel Tepeköy Mahallesindeki gölette çalışan işçileri taşıyan araç yaklaşık 10 metre uçuruma uçtu. 3 kişi yaralandı Edinilen bilgiye Karamürsel Tepeköy Mahallesinde M. Y.’nin (32) kullandığı 41 NU 252 plakalı araç virajı alamayarak yaklaşık 10 metrelik uçurumdan bahçeye uçtu. Yaşanan kazada Tepeköy Sulama Gölet’inde çalışan ve araçta bulunan araç sürücüsü M. Y. (32), M. E. Y. (32) ve E. Ö. (30) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Dualarla Ereğli balık halinde sezonun ilk mezatı başladı

Dualarla Ereğli balık halinde sezonun ilk mezatı başladı 15 nisanda başlayan balık av yasağı sona erdi. Karamürsel Ereğli’de profesyonel Balıkçılar tekneleri ile vira bismillah diyerek açıldı. Her ne kadar ilk gece deniz dalgalı ve beklenen balık az avlanmasına rağmen balıkçılar yeni sezondan umutlu döndüler.

Bayan sürücü virajı alamadı ölümden döndü

Bayan sürücü virajı alamadı takla attı Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kent Konut mevkiinde virajı alamayarak kontrolden çıkan araç takla atarak durabildi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kent Konut Mevkiinde yaşanan trafik kazası korkuttu. 77 AP 450 plakalı S.B. (35) yönetimindeki BMW marka araç virajı alamayarak bir anda takla atarak yolun dışında durabildi. Bayan sürücü S. B. kazadan yara almadan kurtulurken araç kullanılmaz hale geldi.

Karamürselde Tarihi Eserlerimize Bu kadar Önem Veriyoruz

Karamürsel'de Osmanlı zamanında ilk kurulan kumaş fabrikasına ait bir baca bulunur bunu Karamürsel de uzun zamandır oturan birçok kişi Karamürsel plajına giderken elbette görmüştür. Bu tarihi baca günümüze dek yıkılmadan kalabilmiştir fakat şimdi bu tarihi esere gösterilen ilgisizlik ve saygısızlık bu kadarı da olmaz dedirttiriyor. Osmanlıdan kalma bu tarihi eserin etrafına çöp kutuları ile doldurulurken birde bu yetmez gibi tarihi eserin içinde kül ve çöplerle virane hale gelmesi birçok kez yetkililere bildirilse de buna kayıtsız kalmaları tahammül edilir gibi değil.

KOÜ Barbaros Denizcilik'in Kariyer Günleri

KOÜ Barbaros Denizcilik'in Kariyer Günleri Güz Dönemi Kariyer günleri kapsamında 23 Aralık 2014 Salı günü saat 11.00'da Vira Konferans Salonu'nda gerçekleşen oturumun konuğu Karamürsel MYO Mezunlar Derneği oldu.