Yarım Haberleri

Yarım Haberleri

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Hatalı kararlar veren hakime tepki gösterdi maç iptal edildi

Hakeme saldırdı, maç yarım kaldı 2.Küme E Grubu’na dahil Pazar günü Karamürsel Stadı’nda Kızderbentspor ile Karamürsel İdman Yurdu arasında oynanan karşılaşma 80’nci dakikada yarıda kaldı.

TAHİR BÜYÜKAKIN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın memleketi için yarım kalan,

Karamürsel D-130 Karayolunda rezillik devam ediyor

Karamürsel Kent Meydanı ve Dal-Çık projesinin yarım kalması nedeni ile D-130 Karayolu ve çevresi öylece kaldı.

Vapur seferleri iptal edildi

Kocaeli Deniz Ulaşım Şube müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Hava muhalefeti sebebi ile 14:50 Değirmendere-Karamürsel ve Değirmendere-Yarımca,

Annelere Müjde! tam maaş yarım gün iş

Yarım gün çalışma imkanı, işçilerin ardından memurlar için de devreye giriyor.

Kocaeli’de 7 belediye başkanı görevden alınıyor

Kocaeli Koz Gazetesi, kent gündeminde bomba etkisi yaratacak haberi açıklıyor. Kocaeli’de 7 belediye başkanı değişiyor.

Memurlar artık yarım gün çalışacak

Doğum izninden sonra anneler çocukları okul çağına gelene kadar kısmi çalışmadan yararlanacak. İşçi anneler için başlayan süreç memurlar için de bu ay devreye girecek

Dolar Bu Sabah Tarihi Zirveyi Gördü

Dolar/TL, resmi tatil nedeniyle yarım gün açık olan piyasalarda bu sabah 3.1154'e kadar yükselerek yeni tarihi zirveyi gördü.

Fındık borsası nihayet kuruluyor!

Yılda 3 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren fındık sektörü yarım asırdır devam eden borsa hayaline kavuşuyor.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale'yi Tanıyalım

Yarın 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı... Tarihimiz açısından önemli zaferlerden biri olan Çanakkale, Çanakkale Savaşı ve Çanakkale Şehitleri ile ilgili bütün bilgileri sizler için toparladık.

Son Dakika Asker uğurlama konvoyu kaza yaptı

Karamürsel kayacık mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Anadolu İmam hatip lisesi önünde meydana gelen kaza görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel'de askere giden arkadaşlarını uğurlamak için yaklaşık kırk araçlık konvoy yapan bir gurubun bulunduğu araçların arkasından gelen 77 ES 762 ve 41 JA 814 Plakalı araçların karıştığı kazada çeşitli yerlerinden yaralanan kişilere o esnada tesadüfen olay yerinden geçmekte olan iki ambulans müdahale etti.Çeşitli yerlerinden hafif yaralanan kişilere olay yerinde müdahale edilirken durumu biraz daha ağır olan Yunus K. (23) ise Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yolda vatandaşların yardımı ile tek şeritten bekleyen araçlara yol verildi.

Kocaeli Emniyet Müdürü Dün Gölcükte Yaşananları Anlattı

Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasında şu bilgilere yer verildi: “- 13.11.2015 günü saat 16.45 sıralarında ilimiz Gölcük ilçesinde Halkbank Şubesine gelen siyah çarşaflı, üzerinde bomba düzeneği bulunan bir şahsın soygun ve rehin alma olayı gerçekleştirdiği Haber Merkezine bildirilmesi üzerine;

SOYGUNCUNUN REHİNELERLE BANKADAN ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Bu akşam saat 17:00 sularından Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu.Yaklaşık 5 saatlik bekleyişin ardından soyguncunun istediği aracın Halk Bankasının önüne getirilmesi ile hareketlilik başladı. Bankanın önüne getirilen aracın kapıları açılarak soyguncunun yanındaki rehinelerle araca binmesi bekleniyor. REHİNELERDEN BİRİ HAMİLE Banka içerisinde 4 rehine var. Bunlardan ikisi kendisini bir odaya kilitledi. Öte yandan rehinelerden birisinin hamile olduğu ileri sürüldü. Soyguncuyla tek muhatap olan isim İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel. Özel Harekat timleri ve Müdahale timleri hazır bekletiliyor. Operasyonun amacı rehineleri ve soyguncuyu sağ ele geçirmek. Bu nedenle müdahale edilmek yerine soyguncu ikna edilmeye çalışılıyor.

SOYGUNCU İLE GÖRÜŞÜLDÜ İSTEDİĞİ ARABA GETİRİLDİ

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in soyguncu ile temasa geçti. Yarımel, Rehinelerin can güvenliği ve soyguncunun teslim olması için ikna çalışması yürüttü. Öte yandan soyguncu bazı taleplerde bulundu. Henüz kimliği öğrenilemeyen soyguncu, 800 bin TL para ve otomobil istedi.İstediği otomobil şuan bankanın önüne getirildi ve çalışır vaziyette duruyor.Soyguncunun yanındaki dört rehine ile çıkması bekleniyor.Soyguncunun soygunu organ mafyası tarafından kaçırılan 3 çocuğunu kurtarmak için yaptığı bilgisi paylaşıldı.

BAKIN SOYGUNCU NE İSTEDİ

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in soyguncu ile temasa geçti. Yarımel, Rehinelerin can güvenliği ve soyguncunun teslim olması için ikna çalışması yürüttü. Öte yandan soyguncu bazı taleplerde bulundu. Henüz kimliği öğrenilemeyen soyguncu, 800 bin TL para ve otomobil istedi.

'Korku Evleri' ne olacak! Yıkılacaksa Yıkılsın, Yapılacaksa Yapılsın?

'Korku Evleri' ne olacak! Yıkılacaksa Yıkılsın, Yapılacaksa Yapılsın? Karamürsel’de 'Korku evleri' olarak nitelendirilen binaların akibeti ne olacak, yıkılacaksa yıkılsın, yapılacaksa yapılsın, Karamürsel’in görüntüsünü bozuyor. Karamürsel D-130 karayolu kenarında inşaatına 1979 yılında başlanan ve kooperatif üyelerinin anlaşmazlığa düşmesi sonucu yarım kalan, yörede 'Korku evleri' olarak nitelendirilen binalar yıkılacaksa yıkılsın yapılacaksa yapılsın. Karayoluyla Bursa ve İzmir yönüne gidenlerin Karamürsel İlçesi çıkışında dikkatini çeken, İzmit Körfezi ile arasında sadece duble yol bulunan deniz manzaralı harabeye dönmüş binaları yıllardan bu yana terk edildi.

MÜJDE - Tatil uzatıldı!

Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle; ''Başbakan Ahmet Davutoğlu 16 Temmuz Perşembe günü Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların yarım gün izinli sayılmasını ilişkin yazıyı imzalamıştır. Buna göre, gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arifesi 16 Temmuz 2015 Perşembe günü idari izinli sayılacaktır. Yazı ilgili kurumlara gönderilmiştir."

Karamürsel'de Deniz'de Kırmızı Alarm !

Karamürsel Kasaba Deresinde kırmızı alarm ! Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi arasından akan Kasaba Deresi, kırmızı renge büründü. Bölge sakinlerini tedirgin eden bu görüntü kirliliği, doğal hayatı tehdit ediyor. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi arasından akan Kasaba Deresi, vatandaşı tedirgin etti. Kırmızı renkte akan derenin bu görüntüsü, insan ve hayvan hayatını tehdit ederken, bitki çeşitliliğine de büyük zarar veriyor. Dere suyunun Denize aktığını anlatan vatandaşlar, renk değişikliğinin bir anda dereden geldiğini yaklaşık yarım saat süren akıntının ardından rengin kaybolduğunu ancak yoğun şekilde gelen kırmızı rengin denize yayılarak durduğunu belirtti.

TÜPRAŞ'ta yangın paniği

İlçemizin çok yakınında bulunan Körfez Yarımca’da Kurulu bulunan TÜPRAŞ’ta elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın nedeniyle kısa süreli panik havası yaşandı. TÜPRAŞ Dolum Tesisleri’nde yangın paniği yaşandı. Alınan bilgiye göre TÜPRAŞ Dolum Tesisleri’nde elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangına tesis içinde bulunan itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle tesis içinde kısa süreli panik yaşanırken yangının söndürülmesiyle herkes rahat bir nefes aldı. Tesislerde çalışan işçiler tedbir amaçlı bölgeden uzaklaştırıldı. Çıkan yangınla ilgili bir açıklamada bulunulmadı.

Beton yolda Lüx Araç Hurdaya Döndü

İlçemiz Yalova istikameti D-130 Karayolu beton yol kahveler mevkiinde görgü tanıklarının iddialarına göre aşırı süratli olan araç birden direksiyon hâkimiyetini kaybederek D-130 Karayolunu ikiye ayıran beton refüje ve ardından kaldırıma çarparak durabildi. Lüx araç hurdaya dönerken görgü tanıklarının iddialarına göre içerisinde hiç kimsenin olmadığı fark edildi. Olayın ardından İzmit’ten Yalova’ya gitmek isteyen sürücüler yaklaşık yarım saat kaza yapıp hurdaya dönen aracın çekilmesini beklediler.Karamürsel emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri yolu trafiğe açmak için hummalı bir çalışma gösterirken olay yerinde aracı kullanan yada araçta ola bilecek kişiler etrafta vatandaşların yardımı ile arandı.Olayla ilgili soruşturma başlatılarak.Aracın plakasından araç sahibine ulaşmaya çalışılıyor.

Yelken Yarışlarında Karamürsel Yelken Kulübü farklılığını yine ortaya koydu;

Yarışlara, Bayramoğlu Yelken Kulübü, Çayırova Şişecam Yelken Spor Kulübü, Karamürsel Yelken Kulübü, Deniz Eğitim Komutanlığı - Deniz Gücü Yelken Takımı, İzmit Yelken Kulübü, Körfez Yarımca Yelken Kulübü sporcuları katıldı. İki gün süren yarışlarda yelkenciler zorlu hava şartlarında mücadele ederek, yarışları tamamladılar.

Üniversiteli Genç Boğazı Kesilmiş Olarak Bulundu

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde Meslek Yüksek Okulu öğrencisi 20 yaşındaki Ramazan Çelik, yalnız kaldığı evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Çelik'ten bir süredir haber alamayan arkadaşları, polis ekiplerine haber verdi. Bu sabah Gündoğdu Mahallesi Işık sokaktaki evine çilingir yarımıyla giren polis ekipleri üniversiteli genci boynundan bıçaklanmış olarak ölü buldu. Yapılan incelemede ellerinde de kesikler olduğu tespit edilen Ramazan Çelik’in cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

YARIM KİLO ESRARLA YAKALANDILAR AMA SERBEST KALDILAR

KARAMÜRSELDE UYUŞTURUCUYA BİR DARBE DAHA