Yaşam Haberleri

Yaşam Haberleri

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Tahir Büyükakın'ın kayınpederi yaşamını yitirdi

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca yaşamını yitirdi.

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Karamürsel Birey Koleji yine gönüllere dokundu

Karamürsel başta olmak üzere bölgede verdiği kaliteli eğitim ile adından sıkça söz ettiren Karamürsel Birey Koleji, eğitim ve öğretimin yanında sık, sık düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile yine gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Hacı İbrahim Ertan vefat etti

Karamürsel Osmaniye Köyü Muhtarı Ahmet Ertan’ın kardeşi ve Karamürsel MHP Meclis üyesi Harun Baykır'ın kayınpederinin kardeşi Hacı İbrahim Ertan yaşamını yitirdi.

Alihan Baki genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Alihan Baki elim bir trafik kazası nedeni ile yaşamını kaybetti.

Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti

İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

MHP nin sevilen ismi genç yaşta kalbine yenildi

MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan hayatını kaybetti Sabahattin Özkan hayatını kaybetti MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Yine Altınova tersaneler bölgesi! Yine iş kazası!

Altınova Tersan Tersanesinde iş cinayeti sonucu yaşamını yitiren Ahmet Kaya için sendikalar açıklama yaptı.

23 yaşındaki tersane işçisi Gürkan Öter hayatını kaybetti

Altınova tersaneler bölgesinde çalışan 23 yaşındaki Gürkan Öter genç yaşta geçirdiği motosiklet kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Timuçin Uysal annesini kaybetti

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürü Timuçin Uysal annesi İlhan Uysal yaşamını kaybetti. Merhumenin cenazesi 27.03.2023 (Pazartesi) bu gün Karamürsel Ulu Caminde

Selahattin Altıok göz yaşları arasında defnedildi

Olay Karamürsel D-130 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinin olmadığı yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Selahattin Altıok'a E.T. idaresindeki 41 AKH 623 plakalı tırı fark etmedi ve tırın çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Karamürsel'de okuyan astsubay öğrencisi Buğra Türkkan depremde yaşamını yitirdi

Karamürsel'de astsubay öğrencisi olan ve yarıyıl tatili için Maraş'a giden Buğra Türkkan depremde enkaz altında kalarak yaşamını kaybetti

Merih Demiral yine gönülleri fet etti

Karamürsel'in evladı Merih Demiral yine yürekleri fet etti. Ülkemizin kara bir güne uyandığı bir çok ilimizin yerle bir olduğu yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan deprem nedeni ile bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yine bir çok vatandaşın yaşam mücadelesini yakından takip eden Merih Demiral ülkemizin en büyük iyilik harekatı olan "AHBAB" yöneticisi Haluk Levent'i arayarak bir milyon TL yardımda bulundu.

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Yine tersaneler bölgesi yine gencecik bir kişi feci şekilde öldü

Yine Altınova Tersaneler bölgesi yine gencecik bir can daha hayatını kaybetti. Yalova Altınova ilçesi‘nde faaliyet gösteren bir tersanede 1 kişi iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren Doğruyol Tersanesinde

Ayşe Karacan herkese örnek oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun vadede toplumsal refahın anahtarının kadınlar olduğu fikrinde yola çıkarak 2017 yılında başlattığı Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı her geçen gün giderek büyümeye devam ediyor.

Bunalıma giren genç polis kendini köprüden attı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Yasin Kazancı, sevdiği kızın terk etmesinin ardından psikolojik rahatsızlık yaşamış ve silahı elinden alınmıştı.

ŞEHİT ATEŞİ KARAMÜRSEL'E DÜŞTÜ

28 yaşındaki Vural Babadağ görev yaptığı Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde yaşamını yitirdi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 105.Cadde Cancan Kooperatifinde ikamet eden emekli öğretmen Cevdet ve Muazzez Babadağ çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Vural Babadağ

Üsküdar Vapuru Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualarla anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni yapıldı.

Heybe Kadın Kooperatifi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Heybe Kadın Kooperatifi kadınları, yaptıkları yiyecekleri Karamürsel’deki özel insanlara ikram etti.

Turan Bozdağ hayatını kaybetti

Karamürsel bir koca çınarını daha kaybetti. İlçe genelinde çok fazla kişiye sürekli olarak yardım yapan, mevzu Karamürsel olduğu zaman maddi ve manevi olarak her zaman elini taşın altına sokmaktan hiç bir zaman geri durmayan ilçenin son kalan koca çınarlarından Turan Bozdağ yaşamını kaybetti.

SEDAŞ'ın Taşerön işçisi feci şekilde yaşamını kaybetti

Karamürsel SEDAŞ çalışanı Ali Demir çalıştığı sırada geçirdiği kaza sonrası feci şekilde yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de defalarca bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

Karamürsel'de defalarca bıçaklanan kadın boş arazide ölüme terk edilmiş halde bulundu.

Genç yaşta koronavirüse yenildi!

Karamürsel'de efendi kişiliği ile geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Recep Aycan, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.