Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Belediye personeli korkunç kazada hayatını kaybetti Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Yaşamını yitirenlerden birisinin Derince Belediyesi personellerinden Ömer Urağ olduğu öğrenildi.  Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından organize edilen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden kafilenin içerisinde bulunduğu otobüs, Kars’ın Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde kaza yaptı.

Alınan bilgiye göre, Derince Belediyesi personeli Ömer Urağ’ın kontrolündeki otobüs, Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolda bir anda kaymaya başladı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte önünde seyir halinde olan diğer kafiledeki otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle olay yerinde can pazarı yaşandı. Kaza yapan otobüste ilk belirlemelere göre iki kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi ise yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.  

 

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşamını yitirenlerden birinin 38 yaşındaki belediye personeli şoförü Ömer Urağ diğerinin ise Faruk Akbulak olduğu belirlendi. Faruk Akbulak’ın Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Ertekin Akbulak’ın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.  

Faruk Akbulak

 

 

DERİNCE BELEDİYESİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI

Derince Belediyesi kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden kafile bu sabah 07.45 sıralarında Karakurt mevkiinde kaza yapmıştır.  Belediyemiz tarafından tahsis edilen otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren şoförümüz Ömer Urağ ve vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ömer Urag

 

KARS VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kazanın ardından Kars Valiliği'nden de açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında, 'İlimiz Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde saat 07.45 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 vatandaşımız vefat etmiş, 8 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş olup tedavileri devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.' denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN