Yetersiz Haberleri

Yetersiz Haberleri

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

Karamürselli genç kız babası için adalet arıyor

Karamürsel'de 9 yıl önce kaybolan arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi. İstenilen cezayı yetersiz bulan maktulün kızı, "9 yıl önce kayıp ilanıyla babamı aramıştık fakat babam kayıp değilmiş Halil Ö. isimli şahıs tarafından canice öldürülmüş.

Karamürsel İzmit otobüslerinden şikayetler arttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çoğu hatta ek seferler koyduysa da yoğunluğun azaltılmasında yetersiz kalındı.

Karamürsel'de veliler isyan etti!

Karamürsel genelinde okulların açılması ile birlikte yaşanan sorunlar velileri çileden çıkardı. Çocuklarımız hastalanır! Temizlik ve güvenlik çok yetersiz. Okulda yeterli sayıda personel yok diyen veliler yetkililere seslenerek sorunların ivedilikle çözülmesini istediler.

Karamürsel yine kızarmaya başladı!

Karamürsel’de geçtiğimiz aylarda yoğunluk seviyesi çok gerilerken, son günlerde yetersiz önlemler nedeni ile bir anda ilçe genelinde yoğunluk yine artmaya başladı.

Karamürsel’in son hali korkuttu

Karamürsel’de yetersiz tedbir ve denetimler ilçe genelinde ki, vakaların sürekli artması vatandaşları korkuttu.

KARAMÜRSEL YİNE KIZARIYOR

Karamürsel genelinde yetersiz önlemler nedeni ile yakalar bir türlü azalmıyor.

YENİ ALDIKLARI BUZDOLABI EVİ KÜL ETTİ

Karamürsel, 4 Temmuz Mahallesi beton yol mevkiinde bulunan Sarıçam apartmanın 8. Katında bulunan Cem Ertekin isimli kişiye ait dairede yangın çıktı.

7 yaşındaki İşler'in bilirkişi raporu 6 kişiyi sorumlu tuttu

Üzerine okulun demir kapısının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki İşler ile ilgili bilirkişi raporunda kapının hatalı yapıldığı belirtildi. Bilirkişi, okul müdürü dahil 6 kişiyi kusurlu buldu. Hayatını kaybeden 7 yaşındaki İşler’in avukatı raporun yetersiz olduğunu söyledi

Karamürsel Devlet Hastanesi çileden çıkardı

Karamürsel İlçe Devlet Hastanesinde doktor yetersizliğinden yoğunluk yaşanıyor. Polikliniklerde birçok bölüm 02.05.2017 Tarihine kadar randevu alamadığını söyleyen vatandaşlar uzun süredir

Risk Altındayız, Önemler Yetersiz!

Son günlerde Türkiye genelinde meydana gelen büyük ölçekli ve Kocaeli ilimiz sınırları içerisindeki Gebze, Derince, Dilovası, Körfez ve Karamürsel ilçelerinde meydana gelen ufak çaplı depremler halkı tedirgin ediyor.

Validen Karamürsel Esnaf Odasına Ziyaret

Validen Karamürsel Esnaf Odasına Ziyaret Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ziyarette bulundu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya eşlik etti. Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın ve oda üyeleri Valiyi kapıda karşılayarak çiçek takdiminde bulundular. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odasına geçen Vali, Oda Başkanı İsmail Aydın ve oda üyeleri ile Karamürsel'deki Trafik, Otopark ve Karamürsel Devlet Hastanesi ile Acil Servis'in yetersizliği konuları görüşülerek bu konuda ne yapılabilecekleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Karamürsel'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Karamürsel Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Hz. Muhammed'i anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığını söyledi. Hz. Muhammed'in insanlık için en güzel örnek olduğunu ifade eden Nursaçan, "Allah'ın Resulü ahiret gününe inanlar için en güzel rol modeldir. Şükreden zengin, sabreden fakir olmak isteyen, ona baksın. Çünkü onu, rabbi terbiye etti. O hiçbir ilim dalını tahsil etmedi. Çünkü o, okumak için değil, okutmak için gönderildi. O, yazmak için değil, yazdırmak için gönderildi" ifadesini kullandı.

Çukura düşen vatandaşı itfaiye kurtardı

Karamürsel'de açık olan çukura düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Karamürsel Ereğli sahilinde akşam saatlerinde yürüyüş yapan Mustafa Y (50), isimli vatandaş önündeki çukuru göremeyince içine düştü. Yaklaşık 2 metre derinliğinde olan çukurda mahsur kalan Mustafa Y, durumu cep telefonuyla itfaiye ekiplerine bildirdi. Olayı gören çevredeki diğer vatandaşlar, çukurdan gelen sesler üzerine Mustafa Y isimli şahsa yardım etmeye çalıştı. Vatandaşların yardımı yetersiz olunca olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çukura düşen vatandaşı kurtardı. 112 Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.