Yoğun Haberleri

Yoğun Haberleri

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

Altınova halkı Yasemin Fazlaca dedi

Altınova'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin erken seçim kutlamalarına katılan Altınova Belediye Başkanı adayı Yasemin Fazlaca, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Çağlayan Adliyesi'ne teröristler tarafından saldırı

İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi önünde, öğle saatlerinde terör saldırısı gerçekleşti. Adliyeye yoğun girişlerin olduğu sırada silah sesleri yükseldi.

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Mesut Çetinkaya ektiklerini biçmeye başladı!

Yaklaşık bir ay önce, AK Parti içindeki yoğun pazarlıkların ardından İsmail Yıldırım'ın başkanlığının sona erdiğini ve yeni adayın Mesut Çetinkaya olduğunu her zaman olduğu gibi ilk Karamürsel Tv. haberi ile duyurmuştuk.

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Ahmet Çalık, sorunları çözmeye geliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere yoğun bir hazırlık içerisinde

Samet Demirci; sorunları birlikte çözeceğiz

CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci'ye yoğun destek geliyor.

Hürriyetçiler kahvaltıda buluştu

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karamürsel Temsilciliği, Pazar günü İspirli Cafe’de Eğitim Çalışanları ile bir araya geldi. Şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşullarına rağmen kahvaltıya katılım yoğun oldu.

Karamürsel'de ağaçlar devrildi yollar kapandı

Bölge genelinde yağan yoğun yağmur nedeni ile Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 117. Cadde üzerinde heyelan meydana geldi. Mahallede heyelan ile birlikte ağaçların ve büyük kayaların yolları kapattığı dile getirildi.

Sait Mete gümbür gümbür geliyor

14 Kasım 2023 Tarihinde akşam üzeri ilçe binasında parti teşkilatı ve Ak Parti'ye gönül vermiş yoğun bir kalabalıkla, AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığından istifa ederek belediye başkanlığı aday, adaylığını açıkladı.

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi

Bugün gerçekleştirilen CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı kongresinde seçimlere tek aday olarak giren mevcut başkan Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi.  

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Şeref Çiloğlu'ndan iyi haber geldi

Yaklaşık 9 gündür yoğun bakımda olan Çiloğlu'nun durumunun iyiye gittiği ve verilen ilaçların azaltılarak uyandırılmaya başlatılacağı bildirildi. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve efendi kişiliği nedeni ile sevilen Çiloğlu için çok sayıda kişi dua ederken, biran önce eski sağlığına kavuşması ümit ediliyor. 

BU MUHTEŞEM OKULDA OKUMAK İSTER MİSİNİZ

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse güvenlik ve temizliği ile gündeme gelen Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Proje okulu yoğun istek ve talep üzerine  bu sene de 90  öğrenci alacaktır.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.

Karamürsel’de eczaneler dolup taşıyor!

Karamürsel’de son bir haftada hastalıkların artması, eczanelerde yoğunluk oluşturdu. Yoğunluk sebebiyle hem hastane hem de eczanelerde vatandaşlar dakikalarca sıra beklemek zorunda kaldı.

Ayşe Karacan herkese örnek oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun vadede toplumsal refahın anahtarının kadınlar olduğu fikrinde yola çıkarak 2017 yılında başlattığı Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı her geçen gün giderek büyümeye devam ediyor.

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

Karamürsel'de yine orman yangını !

,Karamürsel'de ormanlık alanda yangın meydana geldi. Meydana gelen yangından yükselen yoğun alev ve dumanlar çevrede panik yarattı. Y

Karamürsel'de motosikletli kuryelerden çok şikayet var!

Günümüzde artık çok yoğun bir şekilde sipariş ile alışveriş imkanını kullanır olduk.    Bizler sipariş verdikçe motosikletli kuryeler de o kadar yoğun çalışıyor. İlçemizin her noktasında motosikletli kuryeler vızır vızır geziyor.

O bankada parası olanlar panik içinde giriş yapılmıyor!

Yapıkredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, yoğunluk nedeniyle erişim problemi nedir? Yapıkredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor?