Yürüyor Haberleri

Yürüyor Haberleri

Yürüyerek hacca giden Bernd Scherer Karamürsel'den geçti

Almanya’dan Kudüs’e gitmek için yola çıkan Bernd Scherer, günde 40 kilometre yürüyor. Karamürsel'den geçerek yoluna devam eden Scherer, Türkler inanılmaz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

99 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

98 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor

İnternet üzerinden yaptıkları çağırı ile 7 bin kişiyle teröre lanet yürüyüşü yaptılar

Karamürsel’de, gelen şehit haberleriyle birlikte İnternet üzerinden ‘Vatan sevgisi olan tüm halkımızı bekliyoruz. Siyaseti bir yere bırakalım Şanlı Bayrağımız Altında birlik olalım’ çağrısıyla yaklaşık 7 bin kişilik grup Karamürsel Alp Mezarı önünde toplanarak ellerine aldıkları Türk Bayraklarıyla Karamürsel’de teröre tepki için yürüdüler.

ENGİN YILMAZ 'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karamürsel esnaflarından ENGİN YILMAZ Pastahaneleri işletmecisi Engin Yılmaz kendi sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaştığı fotoğrafla bir kez daha gönüllerde taht kurmayı başardı. Sosyal paylaşım sitesi Hesabından şu notla yaptığı paylaşım taktir topladı. " EYY KARAMÜRSEL HALKI BU AKŞAM 2 SAATLİK DÜKKANIMIZI ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KAPATIYORUZ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYORUZZ ESNAF KARDEŞLERİMİZ ABİLERİMİZ HALK HERKES TEK YÜREK OLACAĞIZ ŞEHİT BİZİM BAYRAK BİZİM KAN BİZİM AŞK BİZİM GELİYORUZZZ MÜNKÜN OLAN ESNAF ABİLERİMİZ KARDEŞLERİMİZ İDE BEKLİYORUZ DÜKKANLARI KAPATIYORUZ.." Bütün esnaflarımızdan aynı hassasiyeti ve sağduyuyu bekliyoruz. Yer : Karamürsel Alp Kabristanlığı Saat. 19:30 Bayrağını al sende gel.

Yakalım mı yoksa yakmayalım mı?

Ekonomi tartışmalarımız sınırları aştı ve dünyanın en ünlü iktisatçılarına uzandı. Faiz-enflasyon tartışması eski Merkez Bankası Başkanı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Zeybekci arasında Keynes ve Smith üzerinden yürüyor. Soru şu: Keynes’in kitaplarını yakalım mı yakmayalım mı?