Başkan Adayı Utaş Ben değil Biz olacağız

Karamürsel AK Parti belediye başkan aday adayı Fevzi Utaş, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel AK Parti belediye başkan aday adayı Fevzi Utaş, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

“KATILIMCI VE ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI BENİMSİYORUZ”

Utaş, ziyaretinde yaptığı konuşmada, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirterek, ilçenin potansiyelini en üst düzeyde kullanmak için dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğinin kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı. Karamürsel'in kalkınması ve genel refahın güçlendirilmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Utaş, birçok projeyi birlikte hayata geçireceklerini ifade etti.

" “SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZLA HER ZAMAN YAKIN İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

İlçenin kalkınması ve toplumun genel refahının güçlendirilmesi noktasında Dernek ve STK'ların önemli bir güç olduğunun altını çizen Utaş, Karamürsel'in daha yaşanabilir bir ilçe olmasında sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman yakın bir iş birliği içinde olacaklarını belirtti. Sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin dinlenmesinin ve birlikte hareket edilmesinin ilçe için olumlu bir adım olduğunu belirten Utaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Güçlü ve katılımcı ortak akılla, ilçemizi her açıdan daha iyi bir seviyeye taşıyacağımıza inancım tamdır. Sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle, ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşımak için var gücümle çalışacağım. Karamürsel'in geleceğini birlikte inşa etmek, ilçemizi daha yaşanabilir ve sürdürülebilir kılmak için çıktığımız bu yolda, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ahmet Çetin ve dernek üyeleri, Utaş'a ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN