Bölgesel

Bölgesel Haberleri

FETÖ lideri, 'hero' kelimesini 15 Temmuz'dan önce

Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin özel önem verdiği 'hero' yazılı tişörtün, FETÖ lideri Gülen'in darbe girişiminden bir ay sonra özel bir şifre olarak ''hero'' kelimesini kullandığı öğrenildi.

Kandilli'den son dakika deprem açıklaması yeniden olacak!

Yeni depremler beklediklerini belirten Kandilli dün gece meydana gelen depremin büyüklüğünün 6.6, hissedilen şiddetinin ise 7.0 olduğunu açıkladı.

Deprem Sonrası Hasar Çok İşte Son Durum

Bodrum açıklarında meydana gelen ve vatandaşlara büyük endişe yaşatan deprem sonrası Bodrum ve Datça'nın belediye başkanları önemli açıklamalarda bulundu.

Gece Yarısı Büyük Deprem !!! Bir Çok Yerden Hissedildi

Saat 01:31'de merkezi Muğla yakınlarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Askerlerimize bombalı tuzak 17 Askerimiz

Hakkari 'nin Yüksekova ilçesi Esendere beldesi Ovaiçi köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin patlayıcı infilak ettirmesi sonucunda

Gülümseyin Karamürsel'desiniz Dörtbudak Aşıklar Tepesi

Karamürsel'de yıllardır var olan fakat hiç bir zaman değeri bilinmeden atıl vaziyette duran "AŞIKLAR TEPESİ" adeta evrim geçirerek

692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayınlandı

OHAL kapsamında Resmi Gazete'de yayımlanan 692 Sayılı KHK ile toplam 7348 kişi ihraç edildi

Şehitler Köprüsü'nün kapanış saati değişti, işte alternatif yollar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın saat 12.00'de çift yönlü trafiğe kapatılacak. Köprünün 02.00'de kapatılacağı duyurulmuştu ancak mağduriyetler nedeniyle saat değişti.

Yıldırım: 12 Eylül'de Karamürsel'de askerdim, 15 Temmuz'da başbakan

İstanbul’daki Vahdettin Köşkü’nde gazete genel yayın yönetmenleriyle buluşan Başbakan Binali Yıldırım hayatı hakkında detayları açıkladı.

Kocaeli'nde Toplu taşıma araçları 17 Temmuz sabah 6’ya kadar ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait UlaşımPark, belediye otobüsleri, deniz ulaşım araçlarından vatandaşlar 15- 16 Temmuz günleri ile 16 Temmuz sabahına kadar ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Son Dakika: Gaziantep'te patlama: Yaralılar var

Binanın giriş kapısının yerinden söküldüğü patlamada dumandan etkilenen 10 kişi ile yaralanan 1 kişi, hastanelerde tedaviye alındı.

İzmit Körfezi’nde 7/24 çevre denetimi sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’nin temizlenmesi, atıklardan arındırılması ve korunması için gece gündüz demeden çalışıyor.

Enflasyonda rota tek hane

Haziranda yüzde 0.27 ile 10 ayın en hızlı düşüşünü gerçekleştiren enflasyon, yıllıkta yüzde 10.9’a geriledi. Gıda fiyatlarında da 8 ay sonra ilk kez düşüş yaşandı.

Ünlü sanatçı ailesi ile dörtbudak aşıklar tepesinde

Ünlü ses sanatçısı Hakan Peker ailesi ile birlikte Karamürseli ziyarete geldi. Karamürsel'in yeni cazibe merkezi olan Dörtbudak Aşıklar Tepesin'de ailesi ile işletme sahibi olan

Dikkat! Karamürsele kavurucu sıcaklar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarından itibaren etkisini gösterecek sıcak hava dalgasına ilişkin uyarı yaptı.

Cuma günü okunması tavsiye edilen dua ve esmalar

Cuma günleri okunması tavsiye edilen dua ve esmalar şu şekilde...

3 asker şehit

Trabzon'da El Yapımı Bombalı Saldırı: 2 asker yaralı

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında güvenlik güçlerinin teröristlere yönelik arama tarama çalışmaları sırasında pet şişeye tuzaklanan EYP'nin infilak etmesi sonucu 2 asker yaralandı