Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Şırnak'ta helikopter düştü: 13 asker şehit oldu

Şırnak'ın Şenoba ilçesinde kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına çarpan bir askeri helikopter düştü. TSK, 13 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Lice'de sıcak çatışma! Şehit ve yaralılar var

PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Lice kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada yaralanan güvenlik görevlilerinden 3’ü şehit oldu.

Kaybolan eşyalarınız burada olabilir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma araçları, mesire alanları gibi noktalarda unutulan veya kaybedilen eşyalar sahipleri gelene kadar emin ellerde muhafaza ediliyor.

Terör operasyonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle Lice, Hani, Kocaköy ve Dicle ilçelerine bağlı 43 kırsal mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

MİT, emniyete 16 bin kişilik yeni liste yolladı

MİT'in Bylock kullanıcıları bir bir tespit etmeye devam ediyor. Son olarak MİT 16 bin kişilik yeni listeyi İstanbul Emniyeti'ne gönderdi.

İftar yemeği hazırlarken, karışan eşini bıçakladı

Dün akşam Körfez İlçesi’nde iftar için yemek hazırlayan Kübra G., tartıştığı eşi Özgür G.’ye elindeki bıçakla saldırdı. Kolu ve bacağından yaralanan Özgür G., hastanede tedavi altına alındı.

Yeni dönem başlıyor Artık rengini belediye seçecek

‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek. Artık stüdyo daire yapılamayacak, bina rengini belediye belirleyecek

Esnafın borcu siliniyor

Hükümet, esnaf için yeni düzenleme hazırlığında. 12 ay ve üstü borçlar silinecek, hizmetler dondurulacak.

İşte yeni yapılandırmanın detayları

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 7020 sayılı yeni yapılandırma kanunu ve mevcut yapılandırma kanununa ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Meteroloji uyardı sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Kocaeli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Güneşli hava yarın(Salı) yerini sağanak yağışa bırakacak.

56 Günlük Bebeğini Zehirledi ve Ölümüne Sebep Oldu

56 günlük bebeğini ilaç içirerek öldüren bir kadın intihara kalkıştı.

Manisa'da korkutan deprem harabeler yarattı

Manisa sallanmaya devam ediyor. Merkez üssü Saruhan'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu. Gölmar İlçesinde çok sayıda ev hasar gördü

Manisa'da 5.1'lik deprem Artçılar devam ediyor

Manisa ve İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi, akşam saatlerinde Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğündeki depremle sallandı.

Türkiyede İlk kez yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı bin 797 ekipte görevli 3 bin 933 personelin katılımıyla ülke genelindeki bin 611 noktada "Türkiye Trafik Güvenliği Uygulaması" gerçekleştiriliyor

Büyük operasyon! Bütün yolları tutuldu

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı bin 797 ekipte görevli 3 bin 933 personelin katılımıyla ülke genelindeki bin 611 noktada "Türkiye Trafik Güvenliği Uygulaması" gerçekleştiriliyor.

Kendini Balkondan Astı!!!

Psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen 52 yaşındaki İlhami Tokoğlu, kendini iple evinin balkon korkuluk demirine bağladığı iple asarak yaşamına son verdi.

Kızına istismarla suçlanan baba 22 yıl hapisle yargılanıyor

14 yaşındaki kızı H.A.'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen lastik tamircisi 44 yaşındaki K.A.'nın 22.5 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmasına başlandı.

Kaldırımdaki ip Kafasını Kopardı

Kaldırımdaki elektrik direği ile ağaca bağlanan ipin kafasını koparttığı motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi.

Sevgilisini öldürüp param parça yaptı

Cani kadın, iş arkadaşı ile birlikte öldürdüğü sevgilisini elektrikli testere ile 8 parçaya böldü