Bölgesel

Bölgesel Haberleri

İstanbul'da -taklit ürün- operasyonu korkuttu !

İstanbul’da bir iş hanında, deri ve zührevi hastalıklarının yanı sıra kansere de yol açan ürünlere karşı yapılan operasyonda 9 bin 385 adet ünlü markaların taklidi kol saati, 5 bin 665 adet marka taklidi güneş gözlüğü, 6 bin 400 adet puro, değişik markalara ait 30 çift taklit spor ayakkabı, 10 adet elektronik sigara ve 610 adet sarma sigara tütünü ele geçirildi.

Emekli Maaşına 2. Zam

Yaklaşık 11.5 milyon emekli vatandaş bu yaz maaşlarında gerçekleşecek zam oranlarını bekliyor. İşte temmuz ayında gelecek zamla ilgili kritik bilgiler...

Son dakika haberi! Çok tehlikeli, mutlaka e-devlete bakın!

"BTK'dan son dakika uyarısı geldi. Vatandaşların bilgisi dışında açılabilecek hatlar yüzünden başlarının belaya girebileceğini söyledi. e-devletten sorgulayın..."

Erdoğan açıkladı: 2 İlçe İl Oluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan iki ilçenin il olacağını söyledi.

Çocuk Nüfus Oranları Açıklandı, Kocaeli Bakın Kaçıncı Sırada

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "İllere ve yaş grubuna göre çocuk nüfusu" araştırmasında 0-17 yaş aralığında olan çocuk nüfusunun il nüfusuna olan oranlarını yayınladı.

Haberler süper: Bu yıl emekli olana intibak müjdesi!

Emekli adaylarını sevindirecek gelişme yaşandı. Emekli maaş hesabında karma hesaplama sistemi yerine tek bir hesaplama sistemine geçilmesi gündemde.

Eşinin telefonundan çağırıp öldürdü!

İstanbul Esenyurt'ta Cengiz Uğur, eşini taciz eden kişiyi yine eşinin telefonuyla çağırdıktan sonra öldürdü

Emeklilere Toki Müjdesi

Bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek olan TOKİ, bunun 15 binini emekliye ayıracak. Emekliler evleri, ‘İkinci Bahar’ kampanyalarıyla, Anadolu kentlerinde 250 liradan, büyükşehirlerde 300 liradan başlayan taksitlerle alabilecek...

Çıplak ayakla aldığı duş başına bela oldu

Bir adam spor salonunda çıplak ayakla duş alınca hayatının pişmanlığını yaşadı. Ayağında çıkanları ilk başta siğil zannetti ancak zamanla bütün ayağında yayılarak açık yaralara dönüştü

AK Parti Genel Başkanı Belli Oldu

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi bugün Ankara'da düzenlendi.

Bursa'da Facia ! Midibüsle otomobil çarpıştı

Bursa'nın Orhaneli İlçesinde otomobil ile çarpışan yolcu midibüsü devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

1 kamyon dolusu kaçak silah ele geçirildi

Kaçakçılık operasyonunda yurt içi ve yurt dışında kullanılmak üzere çok sayıda silah ele geçirildi.

Meteorolojiden Şiddetli Yağış UYARISI !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongrede Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 998 gün sonra yeniden genel başkanlığa geleceği AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşuyor

Son dakika: Bakanlık Kocaelideki o Marka dahil 64 ürüne toplatma kararı verdi! İşte Ürünler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı evde bulunan tehlikeleri maddeleri toplatma kararı aldı. Ocaklar, mangallar, fırınlar, şarj cihazları ve gece lambalarının da içinde yer aldığı 64 farklı ürün, evlerde tehlikeli bulundu. Söz konusu ürünlere sahip olan vatandaşlardan üreticilerine başvurmaları istendi.

Havaüssüne Saldırı 145 ÖLÜ !

Libya’da BM tarafından tanınan Ulusal Antlaşma Hükümeti'ne bağlı Üçüncü Kuvvet milisleri, BAE-Mısır-Rusya destekli milislerin hava üssüne saldırması sonucu aralarında sivillerin de bulunduğu 141 kişi hayatını kaybetti

Karamürsel'de muhteşem konser

Karamürsel'in göz bebeği "DÖRT BUDAK, AŞIKLAR TEPESİ" yenilenen mimarisi ve uzman personel kadrosuyla bir birinden güzel projelere imza atıyor.

Başbakana Yeni Görev

Gelecek hafta, AK Parti Grup Toplantısı 24 Mayıs Çarşamba günü basına kapalı olarak gerçekleştirilecek

Kocaeli'de cinsel istismar davasında karar!

14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 24 yaşındaki şahıs tutuklandı.