Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Gölcük Donanma'da Sıcak Dakikalar

Donanma Komutanlığında Binbaşı kendini hücumbota kitledi, teslim olmuyor.

Kocaeli Emniyeti Harekete Geçti

Kocaeli Emniyeti askeri önlerindeki önlemlerini artırmaya başladı

İstanbul Adliyesin'de 37 Firar

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ yapılanmasına mensup oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen İstanbul Adliyesi’ndeki görevli 135 hakim ve savcının sorgu işlemleri tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen işlemler sonucu 59 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 36’sı adli kontrol kararıyla serbest kaldı.37 hakim ve savcının ise firar ettiği belirtildi.

İstanbul'da Hareketli Dakikalar

İstanbul Emniyeti Müdürlüğü ekipleri, uzun namlulu silahlarla Vatan Caddesi’ndenki Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutmaya başladı.

Kocaeli'de OHAL Bürosu Faaliyete Girdi

Kocaeli Valiliği tarafından OHAL durumu itibari ile OHAL Bürosu oluşturuldu.

KOCAELİ'DE AÇIĞA ALINANLAR TAM LİSTE

Türkiye genelinde ve Kocaeli'de FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Kocaeli'de kurumlardan alınan kişilerin tam listesi.

TSK Darbeyi Saat Saat ANLATTI

Darbe girişiminde yaşananların anlatıldığı TSK açıklamasında "Bu rezaleti yaşatanlar en ağır şekilde cezalandırılacaktır" denildi.

OHAL MECLİSTE 346 OYLA KABUL EDİLDİ

81 ilde olağaüstü hal ilanını içeren tezkere, Meclis Genel Kurulu'nda 115'e karşı 346 oyla kabul edildi.

Zekeriya Kuzu En tehlikeli firari olarak aranıyor!

15 Temmuz darbe girişimide Erdoğan'a düzenlenen saldırıdaki en önemli isimlerden biri olan Hava Astsubayı Zekeriya Kuzu her yerde aranıyor.

SON DAKİKA - TSK'DAN AÇIKLAMA

TSK: Bu zilleti ve rezaleti, Türkiye Cumhuriyeti Devletine, mazisi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerine ve asil milletimize yaşatan alçaklar en ağır

İŞTE BÜYÜKŞEHİR'DE GÖREVDEN ALINAN İSİMLER

Hükümet, darbe girişimi sonrası cemaati bitirmek ve devlet kurumlarından temizlemek için düğmeye bastı, sıra belediyelere geldi. Paralel yapıyla ilgili

SGK'dan emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilik, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan kişilerin aylıklarında oluşan fark tutarlarını yarından itibaren

Başkan Açıkladı, Ulaşım Ücretsiz

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sosyal medya hesabından ulaşımın ücretsiz olduğunu duyurdu

OHAL kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Demokrasi, hukuk, özgürlükleri koruma ve güçlendirme amacıyla 3 ay süreyle olağanüstü hal (OHAL) uygulanmasına yönelik karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Darbe Girişimindeki Suçlular Kim ? Bilgileri ? Açıklamalar

15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimini planlayan kişiler hakkında bilgiler.

Cumhurbaşkanı MGK Sonrası Resmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu toplantılarının ardından yaptığı açıklamada

Türkiye'de OHAL ilan edildi, Peki OHAL Nedir ? Kurallar ?

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü önemli bir açıklama yapacağını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Türkiye’de 3 ay süreyle OHAL ilan edildiğini duyurdu, Peki OHAL nedir?

Kocaeli Kızılay Yönetimi Görevden Alındı

İçişleri Bakanlığı tarafından bir süredir teftiş çalışmalarının sürdüğü Kızılay Kocaeli Şube yönetimi hakkında karar verildi.

Emniyetten Yardım Talebi

Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan, sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları kendilerine bildirmelerini istedi.