Eğitim

Eğitim Haberleri

LYS'ye alınmayan öğrenci yargıyı kazandı...

Ankara 6. İdare Mahkemesi, LYS'ye girmek için sınav ücretini yatıran, ancak sınav başvurusunu onaylatmayı internetten yapamayan öğrencinin sınava alınmamasını hukuka aykırı buldu.

Başvurular Başlıyor

Doçentlik başvurusu, nisan ve ekim ayının 15'inci günü başlayıp, en geç ilgili ayın son çalışma günü mesai saati bitimine kadar devam edecek. Etik ihlalde bulunanlar, 5 yıla kadar doçentlik başvurusunda bulunamayacak.

Katlamalı verilen harçlara erteleme getirildi.

YÖK’ün, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüştüğü ‘katlamalı harçlar’ ertelendi. Eğitim aldıkları üniversiteyi süresi içinde bitirmeyenlerden alınan ‘katlamalı harçlar’ şubat ayı sonuna kadar alınmayacak. Şimdi gözler Başbakanlığın vereceği kararda.

Üniversite Adaylarına Ücretsiz Burs Veriliyor

MEB, önümüzdeki yıldan itibaren lise son sınıf öğrencileri ile yaklaşık 600 bin mezuna ücretsiz üniversite hazırlık kursu verecek, deneme sınavları yapacak

Karamürsel Öğretmenevi yılbaşında hizmete giriyor

Karamürsel Öğretmenevi yılbaşında hizmete giriyor Karamürsel’de daha önce Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet veren binanın öğretmenevine dönüştürülmesine karar verilmişti.

Gene ismi değişti . Sultan Murat Mesleki Lisesi Artık

Gene ismi değişti . Sultan Murat Mesleki Lisesi Artık

Toplam 348 haber.