Polis

Polis Haberleri

İstanbul'da fabrikaya silahlı saldırı ve çatışma: Ölü ve yaralılar

İstanbul Esenyurt'ta bir farbrikaya yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaraların olduğu bildirildi. Yaralıların kaldırıldığı hastanede karşı karşıya gelen

Kadın sokak ortasında adamı vurdu!

Kocaeli'de S.C. isimli kadın, kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü T.Ö.'ye (53) sokak ortasında tabancayla ateş etti. Göğsünden ve sırtından vurulup yaralanan T.Ö., hastanede tedaviye alındı.

İzmit halkevi köprüsünde intihar girişimi!

İzmit halkevi köprüsünde intihar girişimi! İzmit Halkevi köprüsünde kimliği belirlenemeyen bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Kocaeli'de büyük et skandalı

Kocaeli'de et skandalı. Sanat Et’in dereden çıkan sucukları için İl Afet Müdürlüğü ve belediye ekipleri olay yerine gitti. Yuvacık Barajı’na akan Serindere’den sucuklar, toplanıyor

Kocaeli'de büyük uyuşturucu operasyonu

Türkiye üzerinden Avrupa’ya yapılan uyuşturucu sevkiyatını yöneten isimler arasında olduğu iddia edilen 8 kişi, Kocaeli,

Hırsızlar Karamürsel'de okul soydular

Geçtiğimiz gün Karamürsel, Kayacık mahallesi Raufdektaş bulvarı üzerinde bulunan bir okula hırsız veya hırsızlar girerek okulu soydular. Sabah okulu açmak için gelen görevlilerin fark ettiği hırsızlık sonrası olay yerine çağrılan

Alkollü sürücü arabayı biçti 2 yaralı

Kocaeli, Karamürsel'de sabah saatlerinde bir alkollü ve bir ehliyetsiz sürücü kaza yaptı. Kaza sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi iki kişi yaralı.

Karamürsel'in Kahraman polisleri

Kocaeli, Karamürsel'de gece geç saatlerde 5 katlı apartmanın çatısına çıkan genç kendini boşluğa bırakacağı sırada olay yerine gelen polisler düşmek üzere olan genci son anda yakaladı.

Karamürsel'de baykuş operasyonu

Karamürsel'de bir kişi yaralı bulduğu baykuşu tedavisinin ardından sosyal medyada üzerinde bulunan bir ikinci el eşya satışının yapıldığı  grupta satışa çıkardı.

Şehir içi ile taksi çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 205. cadde üzerinde ceza evi kavşağından kız meslek lisesi ışıklara seyir halinde olan bir şehir içi ile ara sokaktan çıkan bir taksi çarpıştı.

Gölcük'te kayboldular, her yerde aranıyorlar!

Müge Anlı'da arıyor. Gölcük’te ikamet eden biri 12 diğeri 13 yaşında iki kız kayıplara karıştı. Ailelerin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Karamürsel'de bıçaklı saldırıya uğrayan Öpöz'sağlık durumu

Karamürsel'da dün öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce uğradığı bıçaklı saldırı sonrası ağır yaralanan ve önce Karamürsel Devlet Hastanesine

Güven Kaya'nın şantaj davasında karar çıktı

Karamürsel'de bir dönem ulusal bir haber ajansının temsilciliğini yaptığı dönemde, Karamürsel'de faaliyet gösteren bir esnafı çalıştığı ulusal haber ajansında yalan haber yapacağını söyleyerek tehdit ve şantaj

Psikolojik sorunları olan genç her yerde aranıyor!

Darıca'da İkamet Eden Furkan Tekinden 3 gündür haber alınamıyor.

Kaybolan Küçük kız 2 ay sonra bulundu

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 2 aydır kayıp olan küçük kız, polisin dikkati sayesinde İzmit'te bulundu.

GÖLCÜKLÜ ECEM HERKESİ ÜZDÜ!

Son Dakika, 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan 5 Ocak gününden beri haber alınamıyordu. En son annesinin imam nikahlı eşi Süleyman K. ile beraber olduğu belirlenen Ecem Balcı bir türlü bulunamamıştı.

Karamürsel'den 5 kişi tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde İzmit'te bir tarlada gömülü bulunan 2 kişi için inceleme başlatan Kocaeli Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler konu ile alakası olduğu tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

Aracın çarptığı yaya kaçtı!

Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada otomobilin çarptığı yaya kaçtı. Olay Karamürsel D-130 Karayolu Şirin Kaptan oteli önünde meydana geldi.

Toplam 1156 haber.