Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Kılıçdaroğlu-Akşener mitingi için tramvay bedava!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve dün Erdoğan mitinginde uygulanan karara göre tramvay, yarın gerçekleştirilecek Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in ortak mitingi için de ücretsiz yolcu taşıyacak.

Emirhan sonunda muradıma erdim dedi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli mitinginde kendisi için ağlayan 13 yaşındaki Emirhan Soydan’ı sahneye davet etti. Erdoğan’a Emirhan’a sarılarak kendisinin birazdan ağlayacağını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’de

31 Mart seçimleri için birçok ilde miting yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AKP Kocaeli İl Başkanlığı’nın organize ettiği mitinge katılacak.

Hürriyet ve eşi harmandalıyla büyüledi

Kentimizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Nikomedya Halk Dansları Topluluğu SKM’de 18 Mart Çanakkale Zaferi şerefine düzenlediği ‘Bir Çift Mavi Göz’ gösterisiyle büyük beğeni topladı.

Karamürsel’de 20 bin kadına ulaştılar

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları, ilçenin 27 mahallesinde kapı kapı dolaşarak vatandaşa ulaşıyor, 31 Mart seçimleri için destek istiyor.

Ahmet Çalık ilçe esnafı ve halkının gönlüne girmeyi başardı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık tarafından esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

Türkiye'de bir ilk bir tarafta AK Parti’nin bir tarafta CHP’nin adayı

Karamürsel'de iş adamı Nazif Ertürk'ün başlattığı ve Türkiye'de bir ilk olarak tarihe geçen araç giydirmesi gün geçtikçe dalga, dalga yayılmaya devam ediyor.

Meclis Karamürsel Kent konut mağdurları ile kapandı

Karamürsel'de yüzlerce insanın mağdur olmasına neden olan Kent Konut ilçenin kanayan yaralarından olmaya devam ederken CHP meclis üyesi Orhan Tanış mağdurları yalnız bırakmadı

SP’li gençler AKP’nin afişine bakın ne yaptı?

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala İzmit’te yaşanan afiş savaşlarının aksine Darıca’da geçtiğimiz gün güzel bir tablo ortaya çıktı

Saadet Karamürsel'de anket yaptırdı.Rüşvet ve yolsuzluk var!

Saadet Partisi Karamürsel’de anket yaptırdı. Vatandaşa “Karamürsel Belediyesi’nde israf, yolsuzluk ve rüşvetin olduğunu düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.

İşte 31 Mart’ta kullanılacak oy pusulası

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları belli oldu

Allah belanızı versin! Türk öğrenci cinayet kurbanı oldu!

Polonya'da Erasmus eğitimi gören Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman bir AVM'de PKK sempatizanları tarafından yemek yediği esnada boğazından bıçaklanarak öldürüldü.Kaynak: Türk öğrenci cinayet kurbanı

Karamürsel'de korku imparatorluğunu yıkacağız

Karamürsel Saadet Partisi belediye başkan adayı Mehmet Özalay aday ve proje tanıtımında yaptığı konuşmada, ilçede korku imparatorluğunun sonunu getireceğiz dedi.

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık proje ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım toplantısına bütün halkımızı davet etti.

Mehmet Özalay'dan aday tanıtımına davet

Karamürsel Saadet Partisi belediye başkan adayı Mehmet Özalay'dan aday ve proje tanıtım toplantısına davet.

Korkunun ecele faydası olmaz

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Yeşilova seçim irtibat bürosunu açtı. Açılışta konuşan Hürriyet: “Fotoğrafımızdan korkanlara inat seçimi kazanacağız” dedi.

Sandık görevlileri için eğitim başlıyor

İl Seçim Kurulu’nda ilçelerde görev yapacak sandık görevlileri için eğitimler de çarşamba günü başlıyor.

İşte Kocaeli’deki tüm belediye başkan adayları!

2019 yerel seçimlerinde yarışacak siyasi partilerin kesin aday listeleri seçim kurullarınca ilan edildi.

YSK kesin aday listelerini bugün açıklayacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin takvim işliyor. Yüksek Seçim Kurulu kesin aday listelerini bugün ilan edecek.

Toplam 1097 haber.