Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

İSMAİL YILDIRIM VE SERPİL ÇOLAK’A AĞIR İTHAMLAR

Kocaeli'nde günün en çok konuşulan haberi sosyal medyada paylaşılan İsmail Yıldırım ve Serpil Çolak paylaşımı oldu.

İsmail Yıldırım 10 yıl sonra mal beyanını açıklama kararımı aldı?

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım son olarak 2009 yılında yayımladığı mal beyanını aradan geçen 10 yıl sonunda durup, dururken yayınlama kararımı aldı?

Hem partisinden, hem meclis üyeliğinden istifa etti!

Karamürsel siyasetinin duayen isimlerinden olan ve yıllarca Ak Parti'de önemli pozisyonlarda görev yaptıktan sonra, Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen

Başkanlar kalıyor yönetimler değişiyor!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız dünkü Ankara temaslarının ardından gerçekleştirdiği açıklamada Kocaeli teşkilatlarının yeniden yapılacağını belirtti.

Başkan Büyükakın’dan çalışanlarına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.'de çalışan işçilere ilk yıl yüzde 45, 2. yıl yüzde 12 oranında zam yapıldı. Anlaşmaya göre belediye işçisi 900 lira zam almış oldu.

İzmit Belediyesi: "İşçiler kendileri ayrıldı"

İzmit Belediyesi’nden Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy’un “İzmit Belediyesi’nde işçi kıyımı yapılıyor” şeklindeki açıklamalarına cevap verildi.

Gülsüm Ekin yine gönüllere dokundu!

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi yine yapılmayanları yaparak ilçede ilklere imza atmayı başarıyor.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNDE BÜYÜK AYIP!

Karamürsel Belediyesi Mayıs ayı belediye meclis toplantısında 65 yaşındaki CHP Meclis üyesi Orhan Demirer'e yüksek perdeden ağır sözler söyleyen İsmail Yıldırım'ın meclis toplantısı video kayıtlarını basına kim servis etti.

İstanbul seçimleri yenileniyor

İstanbul seçimleri yenileniyor

CHP Kadın Kolları başkanı Hamiyet Eraslan teşekkür etti

Karamürsel'in başarılı isimlerinden CHP Kadın kolları başkanı Hamiyet Eraslan ilçede fenomen haline gelen Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

Gülsüm Ekin halkımıza hizmet eden başımızın tacıdır

Karamürsel'de seçildiği günden bu yana yaptığı başarılı işlerle adından sık, sık söz ettiren Ak Parti ilçe kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ilçe halkına hizmet eden başımızın tacıdır diyerek ilçede fenomen olan otobüs şoförü Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, şiddetle kınıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi, Kaytazdere Belediye başkanı Ali Kangal bugün yaşanan çirkin saldırı sonrası bir açıklama yayımladı.

CHP İlçe başkanı Suat Ülkü, Vatan sevdamızı kimse sınamasın!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ile başkanı Suat Ülkü, bizim Vatan sevdamızı kimse sınamasın. Genel başkanımıza yapılan alçak saldırıyı siddetle kınıyoruz.

Karamürsel Yeniden Refah Partisi her geçen gün büyüyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana sürekli yeni üye kayıtları ile büyüme sergileyen Yeniden Refah Partisi ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen

Karamürsel Belediyesi yeni meclis üyeleri ile ilk toplantısını yaptı

Karamürsel'de seçimler sonrası seçilen yeni meclis üyeleri ile ilk meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında en çok dikkat çeken ise

Gölcük'ün yeni belediye başkanı Ahmet Narinoğlu'nu ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanlığına seçilen Av. Ali Yıldırım Sezer zaman, zaman Gölcük'te Kaymakam vekili olarak görev yapan Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na

Hürriyet halktan mazbatasını almış gerisi boş

İzmit'in Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, yarın da mazbatasını almayı planlarken mazbata yine ötelendi

O meclis üyeleri istifa edecek!

Kocaeli'nin tüm ilçelerinde belediye meclislerine, AKP listesinden giren MHP’lilerin istifa etmeleri bekleniyor.

Tüm ilçelerde geçersiz sayılan oylar yeniden sayılacak

Son dakika bilgisine göre, İstanbul İl Seçim Kurulunun kararıyla İstanbul'daki tüm ilçelerde geçersiz sayılan oylar yeniden sayılacak.

Toplam 1089 haber.