Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Tahir Büyükakın yine icraat peşinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos Depremi'nden en fazla etkilenen kentteki ağır hasar gören binaların yıkılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Fatma Kaplan Hürriyet ne yapmaya çalışıyor!

İzmit Belediyesi şirketlerinden BEKAŞ ve SARBAŞ’ta çalışan 1200 işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde mutlu sona ulaşılırken

Büyükakın Karamürsel’de Yıldırım yine yok!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Karamürsel’i ziyaretinde yine mazeretler üreterek bulunmadığı görüldü.

AHMET ÇALIK, ELMAS'MI ÇIKARACAKSINIZ?

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı olan ve Karamürsel’in sevilen iş insanlarından olan Ahmet Çalık yine sessizliğini bozarak

Tahir Büyükakın Karamürsel’de coşku ile karşılandı!

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın’ın Karamürsel için yaptıkları her kesim tarafından büyük takdir görmeye devam ediyor.

Karamürsel’de mazluma sahip çıkan birileri var!

Karamürsel’de yerel seçimlerde büyük bir oy alarak kıl payı seçimi kaybeden ve seçim sonrası biran olsun ilçe halkını yalnız bırakmayan, şuan Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl başkan yardımcılığı görevini yapan Ahmet Çalık, memleketini ve halkını hiç yalnız bırakmıyor.

Serpil Önder Yılmaz’ın Acı kaybı

Kocaeli Ak Parti’nin tanınmış isimlerinden olan Serpil Yılmaz’ın acı kaybı.

Hayrettin Karacaer ve ekibi İade-i Ziyaretlere Başladı

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer ile yönetimi ilçede muhalefetin gür sesi olmaya hazırlanıyor.

DEVA Partisi Karamürsel'e çıkarma yaptı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe Başkanı Hayrettin Karacaer ve Karamürsel teşkilâtı ilçe esnafını ziyaret etti, semt pazarında halkın dertlerini dinledi

Tahir Büyükakın memleketi için hafta sonu yine denetimdeydi

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın hafta sonu yine memleketine yapılan hizmetleri denetledi. Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ereğli arasında sahil düzenleme projesinde çalışmalarını bizzat yerinde inceledi.

Ahmet Çalık sessizliğini bozdu!

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan yardımcısı olan Karamürsel sevdalısı ve ilçenin köklü esnaflarından Ahmet Çalık yine sessizliğini bozdu.

Ali Babacan’a Karamürsel DEVA’dan büyük destek

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan DEVA Partisi Kocaeli 1. Olağan Kongresinden sonra İl Başkanlığı parti binası açılışını gerçekleştirdi.

Ak Parti Karamürsel Kadın Kolları yeni başkanı belli oldu

Karamürsel’de uzun bir dönem Ak Parti Kadın kolları başkanlığı çok başarılı bir şekilde yürüten Gülsüm Ekin’in

Ak Partiyi üzen ayrılık! Başarılı başkan Gülsüm Ekin veda etti

Karamürsel Ak Parti kadın kollarına 2017 yılında başkan olarak seçilen ve çok büyük başarılara imza atan Gülsüm Ekin veda etti.

Mesut Yılmaz hayatını kaybetti

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, kansere yenik düştü. Mesut Yılmaz, 72 yaşında hayatını kaybetti.

Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Çalık'a 'geçmiş olsun' telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19'a yakalanan Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık’ı telefonla arayarak geçmiş olsun diledi.

CHP Ailesi Yanında "Ahmet Abi"

Karamürsel’in tanınmış iş insanı ve CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı olan Ahmet Çalık’ın yakalandığı korona virüs nedeni ile CHP Kocaeli İl Örgütünden destek videosu.

Karamürsel Deva'da başkan Karacaer

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Teşkilatı 1.Olağan Genel Kurul toplantısı ilçe binasında gerçekleşti.

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

Toplam 1089 haber.