Hasan ÖZBAŞ, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan ÖZBAŞ, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ÖZBAŞ, Berat Kandili'nin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili'ne erişmenin sevinci ve şükranı içindeyiz.

Berat Kandili, Allah'ın rahmeti, lütfu ve bağışlamasıyla kullarına merhamet kapılarını araladığı, dualara icabet ettiği, günahları affettiği ve ibadetleri olağan zamanlardan daha fazla mükâfatlandırdığı müstesna bir zaman dilimidir. Kandil geceleri, sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi atmosferiyle gönüllerimizi de aydınlatarak zihinlerimizi berraklaştırmaktadır.

Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının artmasına ve güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. İnsanlar arasındaki sevgi ve saygının arttığı bu mübarek geceler, aynı zamanda manevi güçlenmeye fırsat sağlayan önemli gecelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı gecenin şehrimize, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor; tüm insanlığın sağlık, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN