İsmail Yıldırım Fevzi Utaş'ı paylaştı

Karamürsel AK Parti'de hangi aday adayı gösterilecek diye düşünülürken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gün makamında mutlu ve gülümseyerek paylaştığı resim ilçe gündemine bomba gibi düştü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel AK Parti'nin aday adayı kim olacak sorusu, siyasi kulislerde yoğun bir şekilde tartışılırken, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ilçe gündemine bomba gibi düştü. Fotoğrafta, Yıldırım'ın ofisinde Fevzi Utaş ile gülümseyerek çekilmiş olduğu görülüyor. 

Fevzi Utaş, Karamürsel siyasetinde uzun yıllardır aktif bir isim. Parti ve görüş ayrımı yapmaksızın her kesimle kurduğu sağlam ilişkilerle tanınıyor. Söylentilere göre, yapılan anketler ve AK Parti içerisindeki istişarelerde Utaş'ın adı öne çıkıyor. İsmail Yıldırım'ın bu ziyaret sırasında çekilen fotoğrafı paylaşması, Utaş'ın  adaylığı için önemli bir işaret olarak yorumlanıyor.

Karamürsel halkı arasında, bu buluşmanın ve fotoğrafın paylaşılmasının ardından Fevzi Utaş'ın adaylığına ilişkin beklentiler arttı. Parti içi ve dışı çevrelerde Utaş'ın aday adayı olarak gösterilmesine dair olumlu yorumlar yapılıyor.

İsmail Yıldırım ve Fevzi Utaş arasındaki bu buluşma, yerel siyasette önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor ve AK Parti'nin Karamürsel'deki aday adayı seçim sürecine yeni bir boyut kazandırıyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Karamurselli | 28 Aralık 2023 09:33

    AK parti yönetimine tepeden bakanlık aşağılayan �smail yıldırım'ın gösterdiği desteklediği hiçbir adaya oy vermez karamürselli 55wK

  • Ak Teşkilatçı | 28 Aralık 2023 01:07

    Utaş ve ortağı özalay bu memlekette hiç bir zaman ak partili olmamıştır. Parti kurulduğunda bunlar geçmeyip saadette kaldılar ve olabildiğince partinin altını oydular sonra baktılar güç para orda hop gelsin görevler yatacak yeriniz yok.Teşkilat sizi istemiyor artık gidin başka kapıya.

BUNLARA DA BAKIN