Karamürsel AK Parti'de birleştirici güç olarak konuşulan isim

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fevzi UTAŞ, AK Parti'de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fevzi UTAŞ, AK Parti’de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip oldu. Parti içinde her kesimden takdir gören ve birleştirici güç olarak görülen Utaş, “Seçim demokrasinin gereği. Şu anda partimizdeki bütün adayların tek düşüncesi hizmet etmek. Bizimde tecrübelerimiz var.

Karamürsel’e karşı bir sorumluluğumuz var, heyecanımız var. Karamürsel için yola çıktık. Bize böyle bir görev verilirse biz bunu en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Bunu birlik ve beraberlik içinde yapmak istediğimi katıldığım her ortamda özellikle vurguluyorum, bütün Karamürselimiz ile birlikte görev yapmak istiyoruz” dedi. 

Fevzi UTAŞ Kimdir ?

1960 yılı Karamürsel doğumlu. İlköğretim ve Lise eğitimini Karamürsel’de aldı. Anadolu Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunu. Kocaeli Fuar Koordinatörü olarak görevine devam etmekte. Ayrıca Utaş İlim Yayma Cemiyet Kocaeli Şube Başkanlığı, Eğitime Destek Platformu Kocaeli Başkanlığı ve Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkan Yardımcılığı görevlerine de devam ediyor. Feyzi Utaş evli ve 3 çocuk babası.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • hakan | 12 Aralık 2023 09:16

    bu amca her seçim aday adaylığı dönemi ortaya çıkıyor sonra ortalarda yok . süreç bittiğiinde yine ortalarda gözükmez

BUNLARA DA BAKIN