Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker, U20 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Başarıya Koştu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

KARAMÜRSEL – Karamürsel'in genç atleti Zeynep Aker, İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda düzenlenen U20 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonada, Zeynep Aker hem 60 metrede Türkiye 3’üncüsü hem de 200 metrede Türkiye 2’ncisi olarak kenti ve ilçeyi gururlandırdı.

Zeynep Aker, daha önce de Türkiye'deki kadınlar atletizm yarışmalarında elde ettiği başarılarına yenilerini ekleyerek sürekli derece yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Toplam 278 sporcunun katıldığı şampiyonada, Karamürselli genç atlet, yine dereceye girerek madalya kazandı.

Başarılı sporcu, antrenmanlarını antrenörü ve aynı zamanda babası olan Ahmet Aker eşliğinde yapıyor. Zeynep Aker, "Atletizmi çok seviyorum, çok çalışıyorum, en büyük desteğim ailem" diyerek ailesinin önemini vurguladı. Baba ve antrenör Ahmet Aker ise, "Kızım ve sporcumun başarılarından ötürü çok çifte mutluluk ve gurur yaşıyorum" ifadeleriyle kızının başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Zeynep Aker'in bu başarısı, Karamürsel'de atletizme olan ilgiyi ve genç sporcuların motivasyonunu artırıyor. Aynı zamanda, aile desteğinin sporda başarıya ulaşmada ne kadar önemli olduğunu da gösteriyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN