Kocaeli Emniyetten büyük uyuşturucu operasyonu

TEM Otoyolu'nda Yakalanan Otomobilde 17 Kilo Uyuşturucu Bulundu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO

Kocaeli'nin TEM Otoyolu geçişinde durdurulan bir otomobilde, yakıt tankına gizlenmiş 17 kilogram 750 gram metamfetamin ele geçirildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda gerçekleşen bu olayda, detaylı aramalar sonucu aracın yakıt tankı içinde uyuşturucu bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün gerçekleşen operasyonda TEM Otoyolu'nda durdurulan bir otomobil incelendi. Otomobilin yakıt tankı içine zulalanmış şekilde 17 kilogram 750 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bu operasyon, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları neticesinde gerçekleşti. Uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında yapılan bu operasyon, sokaklardaki zararlı maddelerin yayılmasını engellemeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu ise devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Erol | 21 Mart 2024 11:25

    Bizler bu haberi okurken Kapıkule den kaç tane tır içi kilolarca dolu tır geçti Allah bilir. Nedense bu ülkede torbacıları kıskıvrak yakalayanlar Büyük uyuşturucu baronlarını bir türlü ele geçiremezler.

BUNLARA DA BAKIN