Marketlerin etiket oyunu bitmek bilmiyor!

Karamürsel'de bulunan zincir marketlerinin Salı Pazarı şubesinde 3 Kasım'da alışveriş yapan bir vatandaş eve gittiğinde aldığı tereyağının reyon fiyatı ve kasa fiyatı arasında fark olduğunu gördü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel’de bulunan A101 zincir marketlerinin Salı Pazarı şubesinde 3 Kasım’da alışveriş yapan bir vatandaş eve gittiğinde aldığı tereyağının reyon fiyatı ve kasa fiyatı arasında fark olduğunu gördü.  

ETİKETLER GELMEDİ FARKI CEBİMDEN ÖDEYEMEM

Bunun üzerine aldığı tereyağlarını markete götürdü ve durumu anlattı. Ancak ürünleri reyon fiyatından geri alamadı. Yaşanan olayla ilgili bilgi veren vatandaş, “Reyonda tereyağının fiyatı 192,5 lira olarak görülüyordu. Ancak kasadaki fiyatının eve gittiğimde 216,5 lira olduğunu fark ettim.

Aldığım 5 adet tereyağını markete götürerek durumu görevliye anlattım. 5 tereyağını geri aldığında 120 lira fark oluştuğunu ve bunu kendi cebinde ödeyemeyeceğini söyledi. Ancak aldığım malları iade edebileceğimi söyledi.

 

YAPTIRIM YOK! SOYGUN VAR!

Ben kanunen reyon fiyatının geçerli olduğunu hatırlattım. Ama buna rağmen işlem yapmadı ve bana ‘Firma bana yeni etiket gönderene kadar eski etiketi değiştiremiyorum’ diyerek savunma yaptı. Beni bu durumda mağdur etti. Ticaret İl Müdürlüğünün bu konuda gereğini yapmasını istiyoruz. Bu şekilde kaç insan mağdur edildiğini bilmiyoruz. Bu resmen bir soygun. Kim bunlara dur diyecek” bilinmiyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Haso | 10 Kasım 2023 14:03

    Aldığın ürünü iade edersin birde gerekli yerlere şikayet eder sosyal medya da da yayımlarsın

  • Saffet | 08 Kasım 2023 17:36

    Bu reyon ile kasa farkı her markette var sadece a101 de değil hatta ben şahit oldum vatandaş bu fark meselesini kasiyerle tartışırken kasiyer istediğin yere şikayet et diyordu müşteriye yani balık baştan kokar denetim diye birsey yok

BUNLARA DA BAKIN