Mehmet Baş, dün de biz vardık, bugün de biz varız, yarın da biz olacağız!

İYİ Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş'tan Niyazi Gürlek'e Teşekkür Ziyareti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

KARAMÜRSEL – İYİ Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş, seçim çalışmaları kapsamında yerel halkla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Niyazi Gürlek ve eşi tarafından evlerinde ağırlanan Baş, ev sahiplerine samimi karşılamaları ve verdikleri destek için teşekkürlerini iletti.

Dün akşam gerçekleşen ziyarette, Mehmet Baş ve beraberindeki heyet, Niyazi Gürlek ve ailesiyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret, İYİ Parti'nin yerel seçimlerdeki stratejilerini ve Karamürsel için planladıkları projeleri ele almak üzere bir fırsat sundu.

Mehmet Baş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Karamürsel'in değerli sakinleri Niyazi Bey ve eşi, bize gösterdikleri misafirperverlik ve destekleri için çok minnettarız. Yerel halkımızla birebir temas kurmak ve onların düşüncelerini dinlemek bizim için çok önemli" dedi.

Bu ziyaret, İYİ Parti'nin Karamürsel'de yürüttüğü seçim kampanyasının bir parçası olarak görülüyor. Parti, seçim öncesinde vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak, yerel sorunlara çözüm bulma ve bölge halkının beklentilerini karşılama yönünde adımlar atıyor.

İYİ Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş'ın bu tür ziyaretleri, seçim sürecindeki etkileşimi artırmak ve yerel seçimlere yönelik destek kazanmak açısından stratejik öneme sahip.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN