Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba Halkla Buluştu

Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, ilçe sahil bandındaki kafelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, ilçe sahil bandındaki kafelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bir araya geldi. Samimi ve sıcak ortamlarda gerçekleşen bu buluşmalarda Akbaba, halkın istek ve beklentilerini dinleyerek partisinin projelerini anlattı.

Akbaba, sahil bandındaki kafelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın nabzını tutarak, onların beklenti ve taleplerini yakından öğrenmeye önem verdi. Ziyaretler sırasında halka projeleri hakkında detaylı bilgi veren Akbaba, Saadet Partisi'nin vizyonu ve misyonu doğrultusunda gerçekleştirecekleri çalışmaları aktardı.

Halka hitap eden Akbaba, ilçede daha yaşanabilir bir gelecek için birlikte hareket etme çağrısında bulunarak desteklerini istedi. Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı, samimi ve içten atmosferde geçen buluşmalarda halkla doğrudan iletişim kurarak seçim sürecine aktif bir şekilde katılım sağlamış oldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN