Sait Mete için yazılacak hiç bir şey bulamadılar! Bakın ne yaptılar!

İsmail Yıldırım'ın AK Parti ilçe başkanı Sait Mete için ağır sözler sarf ettiği ve AK Parti teşkilatına göz dağı verdiği çirkin ithamlar hala ilçe halkının gündemindeyken, aynı basın kurumunda yapılan haber

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

İsmail Yıldırım'ın AK Parti ilçe başkanı Sait Mete için ağır sözler sarf ettiği ve AK Parti teşkilatına göz dağı verdiği çirkin ithamlar hala ilçe halkının gündemindeyken, aynı basın kurumunda yapılan haber bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. İsmail Yıldırım'ın ilçede AK Parti ilçe başkanı Mete'yi itibarsızlaştıramadığı ve ilçe halkının bu yapılmaya çalışılan algıya sadece gülüp geçtiği ifade edilmektedir. Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'nin yaptığı küçük bir hatanın bile basına servis edilmeye çalışıldığı belirtilmektedir. İlçe halkı ise bu ucuz siyaseti şaşkınlıkla takip etmektedir. 

Öte yandan AK Parti ilçe başkanı Sait Mete'ye yapılan bu ağır ve çirkin saldırılara Kocaeli AK Parti il başkanının ve Ak Parti genel merkezin sessiz kalması şaşkınlık yaratıyor.

İŞTE SAİT METE İÇİN YAPILAN O HABER 

Türkiye Cumhuriyet'inin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen törenlerle anıldı. Kocaeli’de de Kocaeli Valiliği tarafından çelenk sunma töreni düzenlendi. Kocaeli’de siyasetinin önemli isimleri, sosyal medya hesabından Atatürk ile ilgili paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

O isimlerden birisi de AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete oldu. Ancak Mete, yaptığı paylaşımla adeta “Kaş yaparken, göz çıkarttı” TARİHLERİ ŞAŞIRDI AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, 10 Kasım için sosyal medyada paylaştığı görselde tarihi şaşırdı. Mete, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. Yılında yaptığı paylaşımda tarihi 10 Kasım 2022 olarak paylaştı. O paylaşımı görenler ilk seferde anlam veremedi ve eleştirilerin odağı oldu. İşte  o paylaşım…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN