Sait Mete, suskunluğunu bozdu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Bugün Kocaeli'deki bazı basın kuruluşlarında AK Parti Karamürsel eski ilçe başkanı ve Belediye başkan A. adayı Sait Mete hakkında çıkan; "AK Partili Mete CHP adayı için seferber oldu" başlıklı haber için kendisini arayıp görüşlerini aldığımız Mete; "Bu yapılan haber ve içeriği şahsımın ve aziz karamürselli hemşehrilerimizin itibar edeceği bir şey değildir.

Üstelik yeni bişey de değildir 4 yıllık ilçe başkanlığım döneminde ve sonrasında da zaman zaman karşılaştığım kamuoyuna da yansıyan benzer şekilde haberlerle itibar suikastçılığına soyunulmuştu.

Bunlara Parti kültürüm ve hiçbir "şahsiyetsizin" sorgulayamayacağı dava bilincimin vermiş olduğu sorumlulukla hiçbir mecrada cevap vermemiştim şimdi de muhatap alıp cevap verecek değilim" dedi. CHP adayı Ahmet Çalık ile iki günde bir oturmasının doğru olup olmadığının ayrıntılarını sorduğumuz Mete verdiği cevapta; İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan-ı Şerif'te bile iftira edebilecek kadar alçalmış ve şuurunu kaybetmiş olanların İlçemizin merkezinde bir cafe'de geçtiğimiz günlerde arkadaşlarımla birlikteyken denk geldiğimiz Ahmet Çalık'a yine geçtiğimiz hafta rahmetli olan babasının o günlerde yoğun bakımda olması münasebetiyle geçmiş olsun dileklerimi iletmek üzere oturduğu masaya selam vermiş olmam, daveti üzerine mekandaki tüm müşteriler ile arkadaşlarımın göreceği ve kimseden de saklamayacak bir şekilde çay içmiş olmamı bile herşeyden önce insani nezaket olarak görmeyerek onur, şeref ve ahlak'tan yoksun bir anlayışla besledikleri kalemşörlerine bir ihanet haberi olarak yaptırma alçaklığını göstemiş olmalarını çok görmüyorum.

Müdde-i iddiasını ispatlamakla yükümlüdür ama bunlar müfteridir dolayısıyla iddiaları değil iftiraları vardır, istedikleri olmadığında terse çalışacakları tehdidi ve şantajını bu davaya ihanet saymayıp iftiralarla ve bedelini ödedikleri asparagas haberlerle haysiyet cellatlığı yapmalarını Çok kıymetli karamürsel'li hemşehrilerimizin sağduyulu vicdanına havale ediyorum diyerek; Hayatım boyunca tek bir kıblem oldu rabbim nokta kadar menfaat için virgül kadar eğdirmedi kimseye çok şükür kıblesini şaşıranlardan da uzat etsin makam, mevki, koltuk sevdam olmuş olsaydı birilerinin yaptığı gibi oturulacak bir koltuk için şimdiye kadar ne gizli pazarlıklara girer ve ne kirli hesaplara alet olurdum.

Çarşının göbeğinde bir çay bahçesinde denk geldiğim ve daveti üzerine bir bardak çay içimi vaktinde yanında oturup üzüntüsünü paylaştığım Ahmet Çalık'ın şuan'daki baba acısını bile hiçe sayarak burdan menfaat elde etmek maksadıyla benim kendisi ile bir iş birliği içinde olduğumu ima eden ve desteklediğim iftiralarını atan her kim veya kimler ise kendilerine 31 Mart'ta kazanılması gereken bir seçim olduğunu hatırlatıyor boş işlerle uğraşmak ve iftiralar atmak suretiyle fitne fesadın peşinde koşmak yerine seçimde milletin gönlüne girebilmek için daha çok çaba sarf etmelerini tavsiye ediyorum diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 8

  • Tamer | 21 Mart 2024 02:09

    Yillardir Ismail Baskana tek laf edemeyen zatın cenesi aday olamayinca düștü. Boyle adamlarin tek derdi kendi nefisleridir. Dava dava diye diye yillardir ilce baskani oldu. Kibirden yanina yaklasilmiyordu. Bakmayin sosyal medyada verdigi boy boy pozlara. Ismail'i sever ya da sevmezsiniz ama Sait baskan olsaydi Ismail'i mumla arardiniz. Dava adamliginin ne oldugunu ortaya fitne sacmaktan baska bir sey olmadigini gorduk. Siyasi enkaz. Ele gecir, ele geciremiyorsan ortaligi dagit. Sizce kimlerin stratejisidir bu?

  • Eda | 16 Mart 2024 12:37

    Mesut ne zaman sait kımızı çizgimiz dedi taa 10gün önce kendi ipini çekmiş oldu sait ne zaman kırmızı çizgi olmayı haketmiş asıl Karamürsel’dede kendi köyünde bile kırmızı çizgi sensin düşünün dün ikindide akçata fakir cenazesi diye katılmıyorsun yazık yalakderede dediğin kelime geldi aklıma ahiretini gerçekten yakmışsın sen ben ilkin dilin sürçtü diye düşünmüştüm

  • Muhammed | 15 Mart 2024 21:25

    Sait Mete korkusu insanlara neler yaptırıyo onu aday yapmadınız diye kaybedeveksiniziftirayı yine ona atacak kadar düştünüz mü gerçekten ya ????????

  • Kazım | 15 Mart 2024 08:12

    bunlar hep ferdinin işleri ismail başkan bu kadar ahlaksız ve çapsız değildir kamyon muavinini özel kalem yaparsanız çapsızlığı ile böyle aşağlık şeyler yapar sonrada sait başkanım başkanım diye mesaj atar ama bu devran bitsin her kes görecek bana attığı avanta mesajlarını bu memleketin kanını emdi g.tüne donu yoktu arsalar evler sanıyorki bir kendi akıllı kendi öz kardeşini para için makam için satandan ne bekşiyordunz ki sait başkan adamdır ben yıllarca birlikte çalıştım akparti ismail aday olmadı diye kaybetsindiye ferdi mesutla geziyor sait başkan aday olsaydı ak partinin kaybetme şansı yoktu ama ben bile akpartiye oy vermiyeceğim mesutun yanında ak partili kimvar yok buyukbirlik yok mhp iktidarpartisinin haline bakın yazık yazık içine ettiniz partimin ve teşkilatımın ama 1 nisanda öyle büyük bir hezimet yaşayacaksınızki hepiniz defolup gideceksiniz teşkilattanda memlekettende mesut başkan ilçede akpartiyi ve teşkilatı yeniden kendine getirecek

  • Sanem | 14 Mart 2024 22:58

    Sait başkanın dükkanının önüne dev mesut bayrağı asanlardan ne gibi bir gurur onur bekliyorsunuz. Bunların ahlaki bu kadar. Bu halk bunları görmüyor mu zannediyorsunuz. Bu hazımsızlık ne zaman bitecek acaba. Yılların ak partilisi olarak hayatımda ilk defa bu partiye oy vermeyeceğim. Bizleri bunlara mecbur bırakanlar düşünsün.

  • Saffet Gülnar | 14 Mart 2024 17:46

    Siyaseti kirletmeyin beyler biz hangi partiye oy versekte hergun birbirimizi çarşıda selamlayan iki adayımız sait mete Ahmet calik neden konuşmasın ikuside esnaf birbirimize gidip geleceğiz ben chp liyi sait metenin işlerine gidip alışveriş yapıyorum siyaset e düşmanlık katmayın 1 nisanda hepimiz yine beraberiz

  • Akif | 14 Mart 2024 17:19

    Sait Başkan, senin dik duruşunu adamlığını onlar cok iyi bilir. Bunlar DYP zihniyetini cok iyi biliriz fitne iftira ile siyaset yaptılar hala devam ediyorlar. Kendileri yazıyor kendileri oynuyor sen sen ol fitnecilere dik durmaya devam et seni bu halk çok iyi tanıdı Allah yolunu açık etsin

  • Yakup | 14 Mart 2024 14:44

    Said mete kardeşim sen karamurselin ve gönlümüzün kahramanısın bakma köpeklerin yediği herzelere göm onları Toprağın altına her köpeğe bir taş atmaya kalkarsan taşın dirhemi çıkar Bin Altına

BUNLARA DA BAKIN