Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu. Akdeniz, önceki paylaşımında Karamürsel Merkez Camisi'ne, Kayacık Camii'ndeki sundurmayı örnek göstererek Merkez Cami'ye yakışır bir sundurma yaptırmak istediklerini ve bu konuda Karamürsel'in duyarlı insanlarından katkı sağlamalarını istemişti.

İlçe genelinde birçok cenazenin gerçekleştiği camide yazın güneşin, kışın ise kar ve yağmur yağışı nedeniyle cemaatin zor durumda kaldığı biliniyordu.

Karamürsel'de birçok hayır işine öncülük eden Mehmet Akdeniz'in gündeme getirdiği konuya, ilçenin hayırsever iş insanı Vedat Yılmaz kayıtsız kalmayarak hemen çözüm üretti.

Yapılan çalışmalar sonucunda Karamürsel'in sevilen ismi Vedat Yılmaz'ın, sundurmanın maliyeti olan 550 bin TL'yi üstlenerek en kısa zamanda Karamürsel Belediyesi ve Cami Derneği'nin onayı ile sundurmanın yapımını üstlendiği belirtildi. Bu önemli girişim, Karamürsel'in bir büyük sorununa daha çözüm bulunmasını sağladı.

Bizlerde Buber Group ve Karamürsel Tv. Ailesi olarak Karamürsel halkı adına, hayır sever iş insanları Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz'e teşekkür ediyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Engin | 01 Şubat 2024 09:32

    Emeği geçen herkezden allah razı olsun Merkez camii şadırvan tadilatında başta Karamürsel belediyesi ismini verilmesini istenmeyen Mütahit kardeşlerimiz ve ismini verilmemesini akp li belediye Meclis üyeleri Allah hayırlarını kabul etsin

  • Engin | 31 Ocak 2024 21:18

    Hayır sever abimizden allah razı olsun Şadırvan tadilatında öncülük yapan başta Karamürsel belediyesi ve ismini söylenmesini istenmediği mütaitler ve ve ismini verilmesini istenmeyen belediye Meclis üyelerindendir allah razı oldun

BUNLARA DA BAKIN