Yunus Katı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

DEVA Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Yunus Katı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

DEVA Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

Katı, kadınların toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisi olduğunu vurguladı. Atatürk'ün "Kadınlarımız hatta erkeklerden daha çok aydın, daha çok feyizli ve daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar." sözüne atıfta bulunarak, toplumun artık kadınlardan daha fazla başarı beklediğini ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin odak noktasında yer alan kadınların, üstlendikleri misyonu yaşatma görevini, ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmediklerini ve çağdaş Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olduklarını dile getirdi. Kurtuluş Savaşı'nda vatanın bağımsızlığı için mücadele eden Türk kadınının, Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte toplumsal yaşamda yerini aldığını vurguladı.

Katı, mesajını, yaşamın her anında varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyaç duyulduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm fedakar kadınların şiddet, baskı ve ayrımcılığa maruz kalmadığı, siyasal ve iş yaşamına daha fazla katıldığı bir Türkiye dileğiyle sonlandırdı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN