Kocaeli, Haberleri

Kocaeli, Haberleri

Karamürsel'de 6 Ay Sürecek Trafik Düzenlemesi

Karamürsel'de, bazı karayollarında üst yapı çalışmaları başlatılacak ve bu çalışmalar nedeniyle belirlenen yollar 6 ay boyunca kademeli olarak kapatılacak.

Kocaeli ve Çevresinde Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı ve ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Tanış siyaset tarihine adını altın harfler ile yazdırdı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden biri olan Orhan Tanış, parti ayrımı yapmadan herkesin takdirini kazanarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Karamürsel Belediyesi Personel Alımı Başvuru Şartları

Karamürsel Belediyesi, daimi olarak istihdam edilecek beden işçisi personel alımı için başvuruları almaya başlıyor. Başvuru şartları ve detaylar şu şekildedir:

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Facebook Üzerinden Tabanca Satışı Endişesi!

Günümüzde silah edinmek, internetin sunduğu kolaylıklarla oldukça basitleşmiş durumda. Kocaeli genelinde yapılan asayiş uygulamalarında sıkça ruhsatsız silahların ele geçirilmesi, bu endişeyi artırıyor.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Kocaeli Emniyetten büyük uyuşturucu operasyonu

TEM Otoyolu'nda Yakalanan Otomobilde 17 Kilo Uyuşturucu Bulundu

Karamürsel'de 4 Milyon TL'ye Satılık Tarla

Karamürsel'de bulunan Akçat Mahallesi'nde yer alan 13,837 metrekarelik bir tarla, 4 milyon 177 bin 698 TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından ilan edilen satış, 10 Nisan Pazar günü saat 10.28'de gerçekleşecek.

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Tahir Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

AK Parti Kocaeli'den Büyük Buluşma

AK Parti Kocaeli'den Büyük Buluşma: Belediye Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Karamürseli canlı izlemek için tıklayınız

Meraklıları için müjde! Karamürsel'i canlı olarak izlemek artık mümkün. İlçe genelinde yer alan kameralar sayesinde, şehir içindeki olayları, güzellikleri ve günlük yaşantıyı canlı olarak takip etme şansına sahipsiniz.

Kocaeli Narkotik tarih yazdı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen "Narkogüç 45" operasyonu kapsamında, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik önemli bir adım atıldı.

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.