Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Seçim sonuçları canlı

Seçim sonuçları canlı

Karamürsel'de İlk Sonuçlar

Karamürsel'de İlk Sonuçlar

Karamürsel Saadet Parti kadınları arı gibi çalışıyor

Karamürsel Saadet Parti kadınları arı gibi çalışıyor Karamürsel Saadet Parti kadınları gece gündüz durmaksızın arı gibi çalışıyor. Karamürsel Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak önderliğinde yönetim kurulu üyeleri ve kadınlarıyla durmaksızın çalışıyor. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığı şu günlerde Karamürsel Saadet Partili kadınlar Karamürsel’in her sokak ve mahallerindeki evlerin kapılarını tek, tek çalarak ellerindeki broşürleri dağıtarak, sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlatarak, Saadet Partisi; şehirde, köyde biriken enerjinin, canlılığın, hayat arzusunun ve yaşama sevincinin temsilcisidir. Saadet Partisi, milletin aklı, özlemi, konuşan dili ve yükselen sesidir. Biz Saadet Partisiyiz ve Türkiye’nin Teminatıyız. 7 Haziran’da yapılacak seçim için Saadet Partisine oy istiyoruz diyorlar.

Seçim yasakları yarın (28 Mayıs’ta) başlıyor

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı seçim takvimi kapsamında, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için bir kısım seçim yasakları yarından itibaren (28 Mayıs) başlıyor. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı seçim takvimi kapsamında, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için bir kısım seçim yasakları yarından itibaren başlıyor.

Fatma Kaplan Hürriyet; Oy kullanırken lütfen çocuklarınızın geleceğini düşünerek kullanın

Fatma Kaplan Hürriyet; Oy kullanırken lütfen çocuklarınızın geleceğini düşünerek kullanın CHP Milletvekili adayı Fatma kaplan Hürriyet Karamürsel’de Okul Aile Birlikleri ve Esnaf bayanlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. CHP 1. sıra Milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet seçim çalışmaları kapsamında Karamürsel Aşkın Cafe’de Okul Aile Birlikleri ve esnaf bayanlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

CHP'li kadın adaya silahlı saldırı

ADANA'da, CHP 1'inci sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, uğradığı silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı. Beyaz renkli otomobilden ateş eden saldırganlar kaçarken, 3 kurşun isabet eden Türkmen, tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, saldırının korkutma amacıyla yapılmış olabileceğini söyledi. Olay, bugün saat 09.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Karslı Mahallesi'ndeki Park Zirve restoranın girişinde meydana geldi. Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (ÇUGİAD) kahvaltısına katılmak üzere restorana gelen CHP Adana 1'inci sıra Milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, otomobilden inip, merdivenlere doğru yöneldiği sırada, 01 CTJ 77 plakalı kiralık otomobille gelen saldırganlar tabancayla 3 el ateş etti. Bacaklarından yaralanan Elif Doğan Türkmen, kaldırıldığı özel bir hastanede tedaviye alınırken, saldırganlar da geldikleri araçla kaçtı. İhbar üzerine alarma geçen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı otomobili merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde terk edilmiş halde buldu. Otomobil incelemeye alınırken kaçan şüpheliler aranıyor. KORKUTMA AMACLI Özel Medline Hastanesi'nde acil müdahale edilen ve her iki bacağının diz altında 3 kurşun yarası olduğu saptanan Elif Doğan Türkmen'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Filmleri çekilen Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, "Ben iyiyim. Saldırı korkutma amaçlı yapılmıştır. Sağlık durumum iyi, saldırıyı abartmayın" dedi.

Makamında vurulan belediye başkanı hayatını kaybetti

Bursa'nın Gürsu ilçesinde makam odasında zabıta memuru tarafından kafasından vurulan AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

'Onlar Konuşur, Biz Yaparız değil, 'Biz yaptık ve kaldığımız yerden devam'

Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Reyhan Şengün; ‘Onlar Konuşur, Biz Yaparız değil, ‘Biz yaptık ve kaldığımız yerden devam’ Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Reyhan Şengün, Karamürsel’de partili kadınlarla bir araya geldi. Şengün, “Saadet Partisi’ni kadınlar iktidara getirecek” dedi

Sancaklı Karamürsel'e Çıkarma Yaptı Halkın Kandilini Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kocaeli’den meclise 1. Sıradan taşımak istediği isim Saffet Sancaklı, partisinin çalışmaları kapsamında sahaya inerek Karamürsel'de halkla buluştu. Cuma Pazarı ve çarşı merkezinde yoğun ilgi ile karşılanan Sancaklı hem Karamürsel halkının kandilini kutladı hem de vatandaşlarla sohbet etti. Saha çalışmasında Sancaklı’ya, İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve çok sayıda partili eşlik etti.Vatandaşların ‘Kaptan’ diye seslenerek sohbet ettiği Sancaklı, hedeflerinin 7 Haziran seçimlerinde MHP’yi iktidara taşımak olduğunu Karamürsel halkınında kendilerine verdiği büyük destekten ötürü çok memnun olduğunu dile getirdi.

Yıldırım Pazarcı Esnafın Kandilini Kutladı

Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Gülbaş ile birlikte Cuma pazarı esnafını gezerek kandillerini kutladı. Başkan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun’da katılarak eşlik etti. Başkan Yıldırım ziyareti sırasında, Bu manevi günlerin insanlar arası dostluk, barış ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu belirterek, “Miraç Kandili’nin bizler için önemli bir yeri vardır. Bu kutsal günün ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Başkan Yıldırım ziyaretleri sırasında pazarcı esnafının istek ve talepleri hakkında da bilgi aldı.

Karamürsel CHPli kadınlardan Anneler Günü Eğlencesi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde CHP İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği, Karamürsel Kalyon Cafe’de gerçekleştirildi. Karamürsel CHP Kadın Kolları’nın yanı sıra Kocaeli milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Tahsin Tarhan, Haydar Akar, Turan Dumlu, Sabriye Şahin, Kemal Nişancı, Kocaeli CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel CHP Meclis Üyeleri ve CHP’li kadınların katılım sağladığı özel günde, annelere fular hediye edildi. Programın açılış konuşmasını yapan Karamürsel CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun programa katılan herkese teşekkür ederken, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar da ‘bu seçim kadınların seçimi en çok kadın vekil CHP çıkartmıştır dedi. Daha sonra sırasıyla programa katılan Kocaeli CHP milletvekilleri tek, tek kendilerini tanıtarak bütün annelerin gününü kutladılar. Konuşmaların ardından anneler günü nedeniyle bir araya gelen kadınlar müzik eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler

Karamürsel Ak Kadınlardan Sevgi Evi Ziyareti

İlçemiz AK Parti İl Kadın Kolları, Gazanfer Bilge Çocuk Sevgi Evini ziyaret etti. Gazanfer Bilge Çocuk Evinde çocuklara özel program düzenleyerek çocuklarla birlikte bir gün geçirdiler. Başkan Zeybek, “Gelecek çocuklarımızın elinde. İstiyoruz ki mutlu bir nesil yetişsin bir günde olsa onların mutluluğuna sebep olabildiysek ne mutlu bize. çocuklarımızın tek ihtiyacı mutlu bir yuva içerisinde güvenle yetişmeleri sevginin ve huzurunun olduğu bir ortam” dedi. İl Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu programa Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın ve yönetimi de eşlik etti. Program sonunda sevgi evinde bulunan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Karamürsel'e Çıkarma Yaptı

Karamürsel’e gelen ve esnaf ziyaretleri yapan Akar, “Esnafımız kredi kooperatifleri ve bankalara büyük borç yapmış durumda. İktidarımızda, esnaf ve KOBİ’ler ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanacak. Esnafın giderleri vergiden düşecek, BAĞKUR prim borcu olan esnaf sağlık hizmeti almaya devam edecek. OSB’lerde Meslek Eğitim Merkezleri ve Meslek Liseleri açılacak. Çırak ve kalfaların SGK primleri devlet tarafından ödenecek, BAĞKUR’lular, diğer sigortalılarla aynı sürede emekli olabilecek ve aynı maaşı alacak” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan İlçemizi Ziyaret Etti

Yaşanacak bir Türkiye, yaşanacak bir Kocaeli için istikrar ve kararlılıkla yola çıkan CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan sokak sokak gezerek yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan, İlçemiz`de esnaf ve Pazar ziyaretlerinde bulundu.İnsanlar tarafından sevgiyle karşılanan Tarhan, esnafla bol bol sohbet ederek yapacakları projeleri halka anlattı. İktidarın kaynak söylemlerini eleştiren Tarhan, “Emekliye, yoksula, halka verilecek maaşları tartışacaklarına, çılgın kanal projelerinin maliyetlerini tartışsınlar” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ İlçemizi Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ 7 Haziran seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ağdağ önceki gün seçim çalışmaları kapsamında ilçemize konuk oldu. Karamürsel’de Cuma pazarını gezen Ağdağ’a İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selim Çakır ve İlçe SKM Başkanı Cait Soslu’da eşlik etti. Pazar esnafıyla görüşmelerde bulunan Ağdağ, pazarcının sorunlarını dinleyerek esnaftan dua ve destek istedi. Ardından ilçe binasında Karamürsel İlçe teşkilatı ve seçmen görevlileri ile toplantı yapan MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ, “7 Haziran’a kadar uyumayıp, MHP’yi iktidar yapacağım. 7 Haziran’dan sonrada verdiğimiz sözleri yerine getirmek için uyumayacağız ” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığını açtı

Vatan Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığı’nı açtı İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Vatan Partisi Kocaeli Örgütü de ilçe örgütlerinin açılışlarını tek tek yapıyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın açılışını davullu zurnalı gerçekleştirdi. Sibel Fitoz Çelik’in ilçe başkanı olduğu ilçe örgütü, Camiatik Mahallesi Atatürk Caddesi Baş İş Hanı Kat: 3 adresinde hizmete girdi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun Ziyaretlere Başladı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun , ziyaretlerine Karamürsel'de devam ediyor. Karamürsel'e adeta çıkarma yapan Coşkun, Karamürsel ilçesi hakkında bir çok konuda istişarelerde bulundu. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimleri çok önemsediklerini dile getiren Coşkun,'' bu süreçte sıkılmadık el, gitmedik kapı, girilmedik gönül, bırakmayacağız ''dedi.

Fırat Çakıroğlu'nun ruhu Karamürsel'de canlandı

Fırat Çakıroğlu'nun ruhu Karamürsel'de canlandı İzmir Ege Üniversitesi'nde yaşamını yitiren Ülkü Ocakları'nın okul sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına Karamürsel Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen turnuvada Gemi Makineleri Bölümü şampiyon oldu. Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Kampüsü ve Karamürsel Barbaros Denizcilik MYO öğrencileri arasında İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Ülkü Ocakları'nın okul sorumlusu 22 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına düzenlenen turnuvada Gemi Makineleri Bölümü şampiyon oldu.

Kaymakamdan Seçim Öncesi Siyasi İlçe Başkanlarıyla Toplantı

Kaymakamdan Seçim Öncesi Siyasi İlçe Başkanlarıyla Toplantı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde parti başkanlarıyla seçim güvenliği konulu toplantı yaptı. Karamürsel Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda konuşan Kaymakam Ahmet Narinoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler dolayısıyla alınacak güvenlik tedbirlerini ve uyulması gereken kuralları anımsatmak amacıyla ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Toplam 1091 haber.