Yaşam

Yaşam Haberleri

Ozan Doğulu feat. Demet Akalın'dan Yazın Bombası: ''Kulüp''

Ozan Doğulu feat. Demet Akalın'ın, DGL & DMC etiketiyle yayınlanan "130 BPM Forte" albümünde yer alan "Kulüp" isimli şarkısı, video klibi yayınlandı.

Beyniniz hakkında 24 şaşırtıcı gerçek

İnsan beyninin hala çözülemeyen sırları tabikide var. Ancak bir de beyin hakkında bilinen çarpıcı gerçekler var. İşte beyin hakkında şaşırtıcı 24 gerçek...

Demet Akalın'dan ohhh Karamürsel'e gidiyorum tweeti

Karamürsel İlçesinin Düşman İşgalinden Kurtuluşunu kutlamak için düzenlenen 4 Temmuz şenlikleri için ilçeye süpriz bir isim geliyor.

Karamürsel Bilgievlerinde ücretsiz yaz etkinlikleri başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak eğitim veren Bilgievleri yaz sezonunda faaliyetlerini sürdürecek.

Mavi Bayraklı Altınkemer plajı bayrama hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel’in Mavi Bayraklı plajı Altınkemer’de düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Acun Ilıcalı evleniyor

Nisan ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine sevgilisi Acun Ilıcalı ile evleneceğini duyuran Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı.

Banka borcu olanlara müjde!

Bankadan kredi çekip ödeyemeyenler için yeni bir fırsat doğdu. Artık borçlara Varlık Yönetim Şirketi bakıyor. Bu imkanla 500 bin kişi borcundan kurtuldu.

Karamürsel'de ilk iftar yine Kızılay'da yapıldı

Karamürsel'de gelenek bozulması ilk iftar yine Kızılay Aşevinde ilçe protokolü ve vatandaşlar ile birlikte açtıldı.

Karamürsel’de yüzlerce çocuk statta bir araya geldi

Karamürsel’de bugün düzenlenen etkinlikte yüzlerce çocuk aileleri ile birlikte eylendi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Tolga ERDOĞAN'ın koordinatörlüğünde

Karamürsel'de bir ilk bu etkinlik kaçmaz

Şenliğin Amacı: İlkokul ve okul öncesi düzeydeki çocukların, birlikte oyunlar oynamalarını sağlayarak güzel ve mutlu bir vakit geçirmelerini sağlamaktır.

Karamürsel'in mavi dünyasını keşfetmeye ne dersiniz?

Karsad ( Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği ) Karamürsel Belediye Başkanı sayın İsmail Yıldırım’ın kurucu başkanlığında kuruldu.

Bonibon Kreş'ten muhteşem yıl sonu gösterisi

Karamürsel'de faaliyet gösteren "ÖZEL BONİBON KREŞ VE BAKIM EVİ" dün akşam Karamürsel Kültür merkezinde düzenlenen muhteşem yıl sonu etkinliği herkesi büyüledi.

Son dakika haberi: Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal hayatını kaybetti

12 Nisan günü evinin otoparkında baygın halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede ciddi beyin kanaması olduğu tespit edilen şarkıcı İbrahim Erkal'dan acı haber geldi.

İbrahim Karaosmanoğlu, ‘’Karamürsel bir başka güzel’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel sahilini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi

Son Dakika - Evlilik programları kaldırılıyor

OHAL kapsamında 2 KHK yayınlandı. Yeni KHK'lara göre 3 bin 939 kişi kamudan ihraç edilirken son dönemde büyük tepki toplayan evlilik programlarının da kaldırılmasına karar verildi.

Karamürsel'de bahar KO-MEK ile karşılandı

Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından KO-MEK’te, önemli bir sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve 2014 yılından beri yürütülen “KO-MEK BOHÇASI”

TEOG soru ve cevapları yayınlandı!

TEOG soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. TEOG 2. dönem sınavları 26-27 Nisan'da gerçekleşti ve cevapların bugün açıklanacağı duyurulmuştu.

Karamürsel'in çevreci gençleri

Karamürsel'de bir grup genç özellikle çekirdek yeyip sokaklara atan kişilere dikkat çekmek için "araba kasası" eylemi yaptı.

Çok önemli ev sahipleri dikkat! EKB için 2 Mayıs son gün!

Kamuoyundaki yaygın kanaatin aksine, Enerji Kimlik Belgesi için yalıtım ya da mantolama zorunluluğu bulunmuyor. Uygulama, yapıların enerji verimlilik seviyesini ortaya koyacak.

Toplam 516 haber.