Yaşam

Yaşam Haberleri

Karamürsel Ak Gençlerden Osmanlının Kuruluş Yıldönümü programı

Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Osmanlının Kuruluş yıldönümü programı yapıldı.

AK Partinin Unutulmaz Başkanına Sürpriz Doğum Günü

Bir önceki dönem Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanlığı görevi yapmış olan

Enerji Tasarrufu İçin Hesaplı Isınma Yöntemleri

Kışın evinizde uygulayabileceğiniz basit ama hesaplı yöntemler ısıyı daha fazla muhafaza ederek tasarruf etmenizi sağlayacak.

Yeni Kimlik Fiyatları Belli Oldu

TBMM Genel Kurulu'nda bu hafta görüşülecek yasa tasarısına göre nüfus cüzdanları için ödenecek ücretler belirlendi.

Hasan Olgun'a Dostları Sürpriz doğum günü düzenledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hasan Olgun'a yakınları Yelken Marine Cafe & Bistro isimli mekanda sürpriz bir doğum günü düzenledi.Bu güzel sürprize çok mutlu olan Olgun sosyal medyadaki hesabındaki şu notla sevenlerine teşekkür etti. Bügün dogum günüm için bana sosyal medyadan gerek telefonla gerekse bu akşamki pasta süprizini hazırlıyan yelken cafe ufuk demir arkadaşima fuat erol kardeşime ve içinde oldugum Ak parti aileme başta başkanım Recep demirel olmak üzere abilerime kardeslerime belediyemiz kültür müd mesut çetinkaya başta olmak üzere katılan arkadşlarımıza gençlik kol erdem karakoyun ve tahir nişanci kardeşlerime ve selcuk tayfur kardeşime velhasıl bana deger veren herkes benim degerlimdir Sagolsunlar varolsunlar hepsine teşekkur ediyorum. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak Hasan Olgun'a yeni yaşında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.

Karsad geleneksel yıl sonu şenliğine tüm halkımızı davet etti

Karamürsel'in en aktif kulüplerinden olan Karsad yıllardır sürdürdüğü ve geleneksel hale getirdiği Kimsesiz çocuklar ve engelliler yararına her yıl düzenlediği etkinliğini bu yılda aksatmadan düzenleyeceğini duyurdu.Bu yıl 8.sini düzenleyecekleri etkinliğin bütün gelirinin tümünü Çocuk esirgeme ve engelliler yararına harcanacağını duyuran yetkililer bütün halkımızı bu anlamlı etkinliğe davet etti. Tarih:25.12.2015 Yer:KARAMÜRSEL SUALTI SPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİ Adres:Kayacık Mah. İsmet İnönü Cad. No: 60 İrtibat Tel: 0 (262) 454 4159

İsmail Yıldırım Mefruşat Kursu öğrencilerinin misafiri oldu

İsmail Yıldırım, Belediye Meslek Edindirme Merkezinde ki Mefruşat Kursu öğrencilerinin misafiri oldu. Başkan Yıldırım ziyaretinden önce Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi kursunda faaliyet gösteren kursları ziyaret etti.

Yerde gezen telefon tellerine çözüm bulan Pazarköy halkı 1,5 aydır kesik olan telefon hatlarına çözüm bekliyor

Yerde gezen telefon tellerine çözüm bulan Pazarköy halkı 1,5 aydır kesik olan telefon hatlarına çözüm bekliyor Telefon tellerinin yerlerde zarar görmemesi için çözüm bulan Karamürsel-Pazarköy mahalle halkı, kesik olan hatları için 1,5 aydır çözüm arasalar da Telekom tarafından çözüme kavuşturulmadı. Karamürsel Pazarköy Mahallesinde İstinat Duvarı yapımı sırasında yıkılan telefon tellerini yerlerden kurtarmak için mahalle muhtarı ve sakinleri ağaç dalları ve tahtalarla kaldırarak çözüm bulsalar da kesik olan telefon hattı nedeniyle, Pazarköy’de yaklaşık 1,5 aydan buyana ne internet var nede telefon. Karamürsel-Pazarköy mahallesinde istinat duvarı yapımında sökülmek zorunda olan Türk Telekom’a ait telefon direkleri nedeniyle telefon kabloların yerlerde dolaşması ve tellere zarar gelmemesi için çözüm bulduklarını dile getiren Pazarköy Muhtarı Aydın Aygün şöyle konuştu, ‘defalarca Türk Telekom Müdürlüğüne müracaat ettik, hiç kimse gelmedi bizde tellere zarar gelmesin diyerek kendimiz ağaç dallarına ve tahtalarla yerlerden kurtarmamıza karşılık 1,5 aydır telefon bu durumdan kurtulması ve de çalışmayan telefonlarımız konusunda hiçbir girişimde bulunulmaması nedeniyle mağdur durumdayız. Ev telefonlarımızı ve internetlerimizi kullanamıyoruz, cep telefonlarının da bazı yerlerde kör noktada kalması nedeniyle kullanamadıklarını dile getiren Aygün, bu konunun bir an önce giderilmesini isterken, bu sorunu acil çözüme kavuşturmalarını yetkililerden istiyorum dedi

İŞ ARAYANLAR DİKKAT ! FORD 100 KİŞİ ALACAK

Ford Otosan yaptığı duyuruyla, fabrikada çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden 100 işçi alacağını bildirdi. Fabrikaya üretim hattında (kaynak, montaj, pres, takım kalıp, boya) çalıştırılmak üzere; en az lise (tercihen meslek lisesi), en fazla meslek yüksek okulu mezunu, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Kocaeli'de ikamet eden ya da edebilecek durumda olan, vardiyalı düzende çalışabilecek bay-bayan personeller alınacak.

KARAMÜRSEL'DE EKMEĞE ZAM YOK ASPARAGAS HABERLERE İNANMAYIN

Bu gün Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı oda binasında basın açıklaması yaptı. Alınan karar ile 250 gr ekmek 1.25 krş’tan satılacak olan ekmek zammı yarından itibaren uygulanmaya başlanacak. Başkan Ali Sarı, yapılan zamdan sonraki fiyat tarifesini açıkladı.

İSMAİL YILDIRIM SAHALARA AÇILIŞLA DÖNDÜ SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Karamürselli genç girişimci Esra Şencan tarafından Ess Butik açıldı. Butiğin açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Sevinç, 27 nolu Karamürsel Yalova Handere Münibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Gürses, Yalakdere Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım genç girişimci Esra Şencan’ı tebrik ederek iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Karamürsel'in En tatlı Mekanı

Antep’in meşhur baklavaları bu mekanda Ev sıcaklığında keyifli anların paylaşıldığı Gaziantepli Özoruçoğlu Baklavaları, geleneksel tatların yeni biçimlerde sunulduğu samimi mekanların başında geliyor. Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veren mekan tatlılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

SOYGUNCUNUN REHİNELERLE BANKADAN ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Bu akşam saat 17:00 sularından Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu.Yaklaşık 5 saatlik bekleyişin ardından soyguncunun istediği aracın Halk Bankasının önüne getirilmesi ile hareketlilik başladı. Bankanın önüne getirilen aracın kapıları açılarak soyguncunun yanındaki rehinelerle araca binmesi bekleniyor. REHİNELERDEN BİRİ HAMİLE Banka içerisinde 4 rehine var. Bunlardan ikisi kendisini bir odaya kilitledi. Öte yandan rehinelerden birisinin hamile olduğu ileri sürüldü. Soyguncuyla tek muhatap olan isim İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel. Özel Harekat timleri ve Müdahale timleri hazır bekletiliyor. Operasyonun amacı rehineleri ve soyguncuyu sağ ele geçirmek. Bu nedenle müdahale edilmek yerine soyguncu ikna edilmeye çalışılıyor.

Karamürsel Semerkand Derneği Kermes Açıldı.

Karamürsel Semerkand Derneği Kermes Açtı Semerkand Derneği Karamürsel İlçesinde hayır kermesi düzenledi. Kermes 3 gün açık kalacak. Karamürsel Kültür Merkezinde açılan kermeste, yatak takımlarından konfeksiyon ürünlerine, el işi çeyizlik ürünlerden, yöresel tatlara kadar bir çok ürün sergilendi. 3 gün açık kalacak olan kermesin gelirleri yardıma muhtaç aile ve öğrenciler için kullanılacak.

Karamürsel'de yarın yine elektrik kesintisi var.

Elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ, yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilimizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi: 12-11-2015 Perşembe (Yarın) Tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Karamürsel ilçesinde saat 13:00 ile 13:30 saatleri arasında Kayacık Mh. Rauf Denktaş Cad

Şeyda ve Tolga dünya evine giriyor.

Şeyda'mız dünya evine giriyor.Karamürsel Belediyesi Basın-Yayın müdürlüğü çalışanlarından Şeyda Bayraktar ile Karamürsel Emniyet Müdürlüğü çalışanlarından Tolga Yılmaz 15 Kasım Pazar günü Karamürsel Kültür Merkezinde 14.00 - 16,00 saatleri arasında yapılacak nikah töreni ile dünya evine girmeye hazırlanıyorlar. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Şeyda Bayraktar ve Tolga Yılmaz 14 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Karamürsel Su altı Sporları Kulübünde gerçekleşecek nişan töreninin ardından 15 Kasım Cumartesi günü Karamürsel Kültür merkezinde dünya evine girecekler. Bizlerde Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Karaosmanoğlu, Karamürsel'de Atatürk'ün izinden gitti

Karaosmanoğlu, Karamürsel'de Atatürk'ün izinden gitti Karamürsel'in tarihi belediye binası restore edildikten sonra ziyaretçilere açılan tarihi yapıyı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da gezdi. Karamürsel Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla yaptığı ve Anıtlar Kurulu’nun onayladığı projeyi inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, yetkililerden detaylı bilgi aldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel’in de eşlik ettiği ziyaretlerde, her fotoğraf karesini ve tarihi eşyaları dikkatle inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Tarihimizi bu şekilde canlı tutmak çok önemli. Günümüzün ve geçmişin büyük isimlerini yaşatarak, geleceğimiz olan gençlere onların tarihte neler başardıklarını çok iyi anlatmamız gerekiyor” dedi.

Asgari Ücrete Zam Tarihi Belli Oldu İşte Davutoğlu'nun verdiği tarih

İşte Davutoğlu'nun verdiği tarih Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarına göre asgari ücret Ocak ayında 1.300 TL olacak. GSS prim borçları silinecek. Emeklilere ise her ay 100'er TL olmak üzere toplamda1200 lira verilecek.

Toplam 516 haber.