Yaşam

Yaşam Haberleri

Nisan Yağmurları Hayat Veriyor

Nisan yağmurları sayesinde kış boyunca en alt seviyeye inen vücudun demir miktarı, en doğal yoldan geri kazanılabilir" dedi.

Her zaman olduğu gibi, yine halkımızın yanındayız

Vatandaşların yaşadığı olumsuzluklara ve yaşanacak usulsüzlüklere karşı hazır bekleyecek.

Yasak resmen başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, denizlerde av yasağının bugün başladığını açıkladı.

Karamürsel Cuma Pazarın'da fiyatlar düşmeye başladı

Yurt genelinde soğuk hava ve etkili olan kar yağışı Pazar tezgahlarındaki meyve ve sebzelerin fiyatlarını artırırken, havaların ısınmasıyla birlikte pazarlara ucuzluk gelmeye başladı.

Saim Gökgün, dualarınızı bekliyor

Karamürsel'in sevilen simaların'dan Saim Gökgün dün akşam çalıştığı yerde düşerek yaralandı.

Büyükanneye torun maaşının ödeneceği gün açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Büyükanneye torun maaşı yarın ödenmeye başlayacak" dedi.

Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En organik Doğal Mekan

Burası ne sapanca, nede İzmit. Burası Karamürsel

Gölcüklü Ahmet Yakut depremi 3 gün önce bildi

Kendi imkanlarıyla yaptığı araştırmaları sosyal medya üzerinden paylaşan elektrik teknisyeni Ahmet Yakut, bu sabah Manisa’da meydana gelen 4.3 şiddetindeki depremi

Türkiye'de saatler ileri alındı mı? (Şu anda saat kaç?)

'Şu an saat kaç?' Bugün herkes bu sorunun yanıtını merak etti. Avrupa'da saatlerin 1 saat ileri alınması Türkiye'de karışıklık yarattı. Bazı telefonların otomatik olarak saati ileri alması

Orman Haftası coşku ile kutlandı

Karamürsel Ahmet Gazanfer Bilge İlkokulu'nun düzenlediği ‘’ Orman Haftası’’ programı kutlamaları Dereköy’ de kalabalık bir katılım ile yapıldı.

Karamürsel'de Yeşilçam filmlerinin çekildiği "Çapalı Ev"

Ereğli Evleri Hayat Buluyor projesi kapsamında Karamürsel'e bağlı Ereğli'deki Çapalı Evi'nde restorasyon projesi onaylandı. 

Konut alacaklara güzel haber! İndirim kararı az önce geldi!

Tapu harçlarında 30 Eylül'e kadar indirim yapıldı. Buna göre tapu harçları binde 20'den binde 15'e çekildi. Ayrıca damga vergisi oranı da sıfırlandı.

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem

Trafik sigortasında yeni model üzerinde çalıştıklarını kaydeden Şimşek, sigorta primlerinin düşmediği algısının yanlış olduğuna dikkat çekti: "Trafik sigortası zorunlu bir sigortadır.

İstenmeyen mesajlara rekor ceza

Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca, "istenmeyen ticari ileti" şikayetleri nedeniyle geçen yıl 8 milyon 226 bin 874 lira, toplamda 8 milyon 339 bin 986 lira idari para cezası kesildi.

Otomobil fiyatları ucuzluyor! ÖTV indirimi yolda

Hükümet mobilya, beyaz eşya ve konutta yaptığı vergi indirimleriyle tüketicinin yüzünü güldürdü. Mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde hareketlilik yaşanırken

Asgari ücret 1404 TL'nin altına düşmeyecek

Maliye Bakanı Naci Ağbal milyonlarca asgari ücretlilerin merakla beklediği haberi verdi. Ağbal, "Asgari ücret 2017'de 1404 liranın altına düşmeyecek" dedi.

Karamürsel'de buzlanmaya dikkat!

Karamürsel’de erken saatlerden itibaren yüksek kesimlerde yoğun, merkezi kesimler'de ise hafif şekilde başlayan kar yağışı trafiği olumsuz etkiliyor.

SGK'dan çalışan anneye bin 500 lira!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Ankara ve İstanbul'da "Çalışan annelere bakıcı desteği" kapsamında toplam 5 bin anneye ayda bin 500 liraya kadar yardımda bulunacak.

Türk Hava Yolları Personel alımı yapacak

İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü ile Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Sürekli Eğitim Merkezi Kocaeli Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu arasında uçak bakım teknisyeni

Toplam 516 haber.