Yaşam

Yaşam Haberleri

MURAT KARA BABA OLDU

Karamürsel'in sevilen simalarından KARDEŞ EMLAK İsimli iş yeri işletmecisi Murat ve Melis Kara çiftinin dün akşam gölcük özel konak hastanesin'de dünyalar tatlısı bir kız çocukları dünyaya geldi.KARAMÜRSEL. tv Gazetesi ve Buber Group Ailesi olarak Kara Ailesi'ni tebrik eder; yaşama Merhaba diyen Melis Masal bebeğe sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü bir hayat dileriz.

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayan kişi torunu çıktı!

Dün akşam saat 21.00 sıralarında yaşlı ve alzheimer hastası olduğu tespit edilen 83 yaşındaki Asım Gedikoğlu’nu bıçaklayarak yolun kenarına atan kişinin torunu olduğu tespit edilerek polis tarafından yakalandı.

28 Haziran belgeseli izleyiciyle buluşuyor kaçırmayın

Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği'nin büyük emekler sonucu hazırladığı"18 Haziran / İzmit!in Onur Günü" adlı belgesel, izleyici ile buluşuyor Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği’nin büyük emekler sonucu hazırladığı “28 Haziran Belgesel Film Prodüksiyonu”nun gala gecesi yarın (29 Ağustos Cumartesi) gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da Ramada Plaza İzmit’te gerçekleştirilecek olan galaya ilginin büyük olması bekleniyor. “İzmit düşman işgalindan nasıl kurtarıldı? İşgal kuvvetlerinin direnci nasıl kırıldı? Bu zorlu süreçte neler yaşandı? İsimleri kent tarihine altın harflerle geçen gizli kahramanlar kimler?” Bu soruların tamamının yanıtının verileceği belgesel, İzmit için de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Barbaros Tantan Kalp Krizi Geçirdi

Kocaeli Gazeteciler Derneği eski Başkanı, Anadolu Ajansı eski Kocaeli temsilcisi, gazeteci ve aynı zamanda HTKP il Başkanı Barbaros Tantan geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.. Derince Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Tantan bugün anjiyo olacak.. Buber Group Ailesi olarak , Sevgili meslektaşımıza geçmiş olsun diyor bir an önce sağlığına kavuşması temennisiyle acil şifalar diliyoruz..

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı Evet Dedi

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve aile dostları yalnız bırakmadı Gazeteci Ahmet Akçaalan ile Mavi Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Emine Arı, dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımın yoğun olduğu nikahta; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve davetliler katıldı.Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliklerini ise başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile CHP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız üstlendi. Bir ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Nikahını kıyan başkan Karaosmanoğlu, genç çifte mutluluklar dilerken, evlilikte sevgi ve saygının önemine değindi. Nikah merasimi sonrası genç çift hatıra fotoğrafı çektirerek, takı merasimine geçti. Çift balayı için Alanyayı tercih etti. Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak meslektaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Memur maaşları zam oranları açıklandı

Memur maaşları zam oranları açıklandı Memur maaşlarına ne kadar zam oldu? 2016 ve 2017 memur maaşları zam oranlarını Bakan Faruk Çelik açıkladı.

TOLGA ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU

ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU Karamürsel'in sevilen simalarından olan.Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesin'de Doç.Dr. olarak çalışan TOLGA ERDOĞAN ikinci kez bebek sevinci yaşadı. Çiftin ikinci çocukları geçtiğimiz günlerde Trabzon Medical Park Hastanesin'de dünyaya gözlerini açtı.Tolga ve Özge Erdoğan çiftinin Kerem isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.KARAMÜRSEL.tv Gazetesi ve Buber Group Ailesi olarak Erdoğan Ailesi’ni tebrik eder; yaşama ’Merhaba’ diyen Kerem bebeğe sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü bir hayat dileriz.

Doğalgazda Büyük İndirim

Rusya doğalgazda yüzde 10'un üstünde indirim yapacağını açıkladı. Enerji Bakanı Taner Yıldız ise elektrik ve doğalgazda temmuz ayı fiyatlarının geçerli olacağını söyledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, hem elektrik hem de doğalgazda temmuz ayı fiyatlarının ağustos ayında da geçerli olacağını söyledi

Karamürsel'den Ada Turları Başladı

Mehtap ve Ada turları başladı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Körfez’in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta sonu gerçekleştireceği ‘Mehtap ve Ada Turları’ geçtiğimiz hafta sonu start aldı. Turlara katılan vatandaşlar Mehtaplı geceler eşliğinde Körfezin muhteşem görüntüsüne tanıklık etti.

Karamürsel'de Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine İkram Yarışı

Karamürsel Merkez Camii İmam-Hatiplerinden Tufan Şenol ve Hasan Göçer, 'Yaz Kur’an Kursu'na devam eden çocuklara yönelik hayırsever vatandaşlar tarafından her gün yapılan ikramların onları okumaya ve öğrenmeye teşvik ettiğini belirterek, "Hayırsever ilçe halkımız, Karamürsel Merkez Camiinde başlayan kurslara katılan çocuklara ikram yarışına girmişler, kek, çikolata, pasta, simit, etli pide, meyve suyu, ayran ve dondurma ikramında bulunarak onların camilere ve kurslara uyum sürecini çabuklaştırmışlardır. Tüm hayırsever halkımızdan Allah razı olsun." dediler.

5 Milyon Kişi İçin Borucunu Sildirme İmkanı, Son Gün 30 Eylül

5 Milyon Kişi İçin Borucunu Sildirme İmkanı, Son Gün 30 Eylül Gelir testi yaptırmadığı için en yüksek tutardan borçla karşılaşanlar dikkat! 30 Eylül'e kadar başvurun. Hanedeki kişi başına düşen gelir 424.5 liradan azsa borcunuz silinecek.

Gazetemiz Sizin Sayenizde Günlük 12.000 Tirajını Aştı

Bugün elimize geçen Temmuz ayına ait dünyanın en büyük arama motorları olan google ve Alexa arama motoru verilerine göre karamürsel'de yaklaşık 7 aydır olduğumuz gibi yine en yakın rakibimize binlerce fark atarak gerek Karamürsel gerekse Türkiye sıralamasında zirveye doğru ilerlediğimizi siz sevgili takipçilerimizle paylaşmak istedik.Başta Karamürselli hemşehrilerimiz ve tabi bizi takip eden bütün takipçilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Karamürsel'de İş Arayanların Dikkatine 335 İşçi Alınacak

Çalışma ve İş Kurulu İl Müdürlüğü’ne (İŞKUR) eleman için başvuruda bulunan firmalar arasında Ford, Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz yer aldı. Toplam 5 firma 335 işçi talebinde bulundu İŞKUR’a eleman alımı için fabrikaların başvuruları tamamlandı. En çok işçi talebi Ford’dan geldi. 150 işçi almak için başvuruda bulunan Ford’un, önümüzdeki süreçte daha fazla işçi alımı yapacağı öğrenildi. Ford dışında Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz de işçi alımı yapacak.

Sarıkabadayı, Kocaeli Fuarında konser verecek

Son dönemin en çok dinlenilen ve sevilen pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı, konser vermek üzere Kocaeli’de fuara geliyor. Kutsal Toprak ve Unuttun mu Beni gibi birçok albümle tanınan ve sevilen pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı, konser vermek üzere Kocaeli Fuarı'na geliyor. Sarıkabadayı, Fuar Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 22 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21.00'de Fuar içi Güneş Sahnesinde sevenleriyle buluşmak için ilimizde olacak.

43 GÜN ADLİ TATİL BAŞLIYOR

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil, bu yıl da 20 Temmuz – 1 Eylül tarihleri arasında olacak. Tatilinin Ramazan Bayramının ardından başlayacak olması, adli tatil takvimini üç buçuk gün uzatmış olacak. Adli tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun. Bu yılın ilk yarısında 510 bin kişiyi işe yerleştiren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bir ilke daha imza attı. İş arayan gençler akıllı telefonlardan kendilerine en yakın iş ilanını tıklayıp bütün ayrıntıları öğrenip, kendilerine uygun olanı seçebiliyor. Böylece bu yılın ilk 6 ayında gelen 750 bin açık iş talebinin doldurulması da mümkün olacak. İş arayan ve işverene İŞKUR tarafından sağlanan tüm hizmetlere internet üzerinden erişilebiliyor.

Motorin fiyatlarında ciddi bir indirim yapıldı.

Petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüşün ardından motorin fiyatlarında da ciddi bir indirim yapıldı. Dünyadaki petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüş Türkiye'de de etkisini gösterdi. Motorin fiyatlarında ciddi bir indirim yapılarak motorinin litre fiyatı 17 kuruş geriledi. İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. İndirim sonrasında İstanbul'da motorinin litresi 4,01 TL seviyesinde olan motorin 3,84 TL'ye, Ankara'da 4,06 TL seviyesinde olan motorinin 3,89 TL'ye inecek.

Memurların zamlı maaşları belli oldu

Memur maaş katsayıları, yüzde 1,71'lik enflasyon farkı ve yüzde 3'lük Temmuz zammına göre yeniden belirlendi. Maliye Bakanlığından edindiği bilgiye göre, en düşük memur maaşı 2 bin 97 liradan 2 bin 191 liraya yükseldi. Söz konusu düzenlemenin ardından aile ve çocuk yardımı almak kaydıyla müsteşar maaşı, 8 bin 94 liradan 8 bin 462 liraya, genel müdür maaşı ise 7 bin 104 liradan 7 bin 426 liraya çıktı.

Radyocular Karamürsel'de Buluştu

Karamürsel’de 1993 yılında kurulan ve kesintisiz yayın hayatına devam eden Radyo Karamürsel, Kocaeli ve Sakarya genelinde yayın yapan radyocuları İftar programında ağırladı. Karamürsel Öğretmenevi Restoranında gerçekleştirilen iftar programında ev sahipliği yapan Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer, Genel Yayın Müdürü Recep Özgüneş ile birlikte misafirleri kapıda karşıladı. Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer iftar programında yaptığı konuşmada Karamürsel’in ilk ve tek radyosuna sahip olduklarını belirterek “Hereke, İzmit, Yalova ve Karamürsel’in tamamında yayın yapıyoruz. Yayın akışımızın % 70’ini Türkçe Pop müzik oluşturmaktadır. Ayrıca günlük yerel ve ulusal haber programı ve canlı yayın programlarımız bulunmaktadır” dedi.

Toplam 516 haber.