Yaşam

Yaşam Haberleri

Doğu da kar yağışı başlıyor

Bölgede başlaması beklenen kar yağışının 12 Şubat akşamına kadar aralıklarla süreceği tahmin ediliyor.

Osmanlı mahallelerini canlandıracak yeni bir proje

Yenileme Alanı Projesi ile Osmanlı döneminden kalma Yenikapı Yalı Mahallesi'ndeki tarihi binalar aslına uygun restore edilecek.

Doğu Karadeniz de Mavi Rota oluşturuluyor

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, bölgede farklı turizm alternatifleri için kruvaziyer turlarıyla su sporlarına yönelik "Mavi Rota" oluşturacak.

LOTOLAR ÇEKİLDİ.

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto oyununun çekilişi yapıldı

Bebeğinizle Bağı Nasıl Kurarsınız

Bebeğinizin beyninin gelişmesi için çok zamana ihtiyacı vardır. Bu gelişime yardım etmek için gülümsemeler, sarılmalar ve sevgi sözcükleri ile kurulacak bağ çok önemlidir.

Metrobus Kullanıcıları Uçtu

İstanbul'da İETT bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçları ile geçen yıl 1 milyar 306 milyon 963 bin 973 kişi yolculuk yaptı

Kırık Diye Gitti Cenazesi Çıktı

ERZURUM'un Pasinler İlçesi'nde omzu çıkan ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ebru Odabaşı, kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Yurdakul Akbaş Çiftinin Evlat Mücadelesi

Tokat’ın Zile ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Ali ve 45 yaşındaki Yurdakul Akbaş çiftinin, koruyucu aile olarak alıp 2 yıl baktıkları 4 yaşındaki Ertan Eraslan, öz ailesine geri verildi.

Lütfen Dikkat SGK Çok Önemli Bir Uyarı Yaptı

SGK’dan yapılan açıklamada: “Son dönemde bazı şahısların kurumumuzun adını vererek vatandaşlarımızı aradığı, bu kişilerden genel sağlık sigortası prim borçlarını silmek için verdikleri banka hesabına belirli miktarlarda para yatırmalarını istedikleri ve bu şekilde vatandaşlarımızı dolandırmaya yönelik teşebbüste bulundukları tespit edilmiş edilmiştir.

Karamürselde Tarihi Eserlerimize Bu kadar Önem Veriyoruz

Karamürsel'de Osmanlı zamanında ilk kurulan kumaş fabrikasına ait bir baca bulunur bunu Karamürsel de uzun zamandır oturan birçok kişi Karamürsel plajına giderken elbette görmüştür. Bu tarihi baca günümüze dek yıkılmadan kalabilmiştir fakat şimdi bu tarihi esere gösterilen ilgisizlik ve saygısızlık bu kadarı da olmaz dedirttiriyor. Osmanlıdan kalma bu tarihi eserin etrafına çöp kutuları ile doldurulurken birde bu yetmez gibi tarihi eserin içinde kül ve çöplerle virane hale gelmesi birçok kez yetkililere bildirilse de buna kayıtsız kalmaları tahammül edilir gibi değil.

Adem Çiloğlu, askere gidiyor

Karamürsel’in tanınmış mimarlarından İsmail Özbakır’ın yanında çalışan 1992 Karamürsel doğumlu Adem Çiloğlu, 7 Şubat günü Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı’na teslim olacak. Acemi birliğini burada tamamlayacak olan Çiloğlu’na hayırlı tezkereler diliyoruz.

Nazan Başa Sürpriz Doğum Günü

Ak parti karamürsel eski kadın kolları başkanı nazan başa sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Bir motosiklete kaç kişi biner ?

Fotoğrafta polisin çevirdiği bir motosiklette tam 9 kişi var ve bunlardan 8’i çocuk. Motosikletin benzin deposunun üzerinde 3 çocuğun oturduğu görülürken, çocukların babaları olduğu tahmin edilen kişinin arkasında ise 4 tane kız çocuğu var, bir kısmı egzoza basarak ve birbirine sarılarak ayakta durmaya çalışıyor.

Dünyanın en pahalı gelinliği alıcısını beklıyor

Dünyanın en pahalı gelinliği alıcısını beklıyor Bursa Sheraton Otel'de görücüye çıkan 1 buçuk milyon Euro değerindeki gelinlik, göz kamaştırıyor. Dünyanın en pahalı gelinliği alıcısını bekliyor.

Çiftçilere 16 bin meyve fidanı

Çiftçilere 16 bin meyve fidanı Büyükşehir Belediyesi, çiftçiye 17 farklı türde 16 bin meyve fidanı dağıtıyor. Fidanlar çiftçilere sertifikalarıyla birlikte takdim ediliyor.

Nemci Altındeğer hiç yalnız kalmıyor

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Gücer İş Merkezi’nde bulunan Bal Arası adlı dükkanda; bal, polen, arısütü, özel karışımlar, kestane, çam, çiçek, petek, keçiboynuzu balları, propolis, balmumu, pekmez ve tahin çeşitlerinin satışını yapan Nemci Altındeğer hiç yalnız kalmıyor. Hemen hemen her gün ziyaretine gelen konuklarıyla sohbet edip geçmiş yılları anan Necmi Altıneğer’in bu defa konuğu Kırkpınar güreşlerinin altın kemer sahibi Aydın Demir oldu. Birlikte çay içen ve koyu bir sohbete koyulan ikili, geç saatlere kadar eski güreşlerden bahsetti.

İşte doğalgaz faturasını düşürmenin yolları

İşte doğalgaz faturasını düşürmenin yolları. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü'nün yayınlanan 'Isıtma ve Yalıtım' raporunda evde alınması gereken önlemler neler? İşte doğalgazdan yüzde 70 tasarruf etmenin yolları...

Genç, Shelle müdür oldu

Karamürsel’in tanınmış isimlerinden Terzi Nihat Genç’in oğlu Engin Genç, Karamürsel çıkışında bulunan Shell istasyonuna müdür oldu.

Kocaeli Tarihi Sempozyumu”na rekor başvuru

Kocaeli Tarihi Sempozyumu”na rekor başvuru 2015 Nisan ayında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Karamürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu’na 220 başvuru oldu

Toplam 516 haber.