Ahmet Çalık 2024 Yılına güven ve huzur içinde girdik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi. Çalık, Anadolu Gençlik Derneği Karamürsel Temsilciliği tarafından düzenlenen "Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi" programına katıldı.

Programın ardından Çalık, Karamürsel 112 Acil Komuta Merkezi'ni ziyaret ederek yeni yıla çalışanlarla birlikte girdi. Burada emekçilere tatlı ikramında bulunan Çalık, tüm çalışanların yeni yılını sağlık, huzur ve bereketle geçirmelerini temenni etti.

Gece boyunca devam eden ziyaretler kapsamında, Çalık Karamürsel Polis Karakolu, polis kontrol noktaları ve görevi başındaki emniyet mensuplarını ziyaret ederek onların da yeni yıllarını kutladı. 

Ayrıca, Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret eden Çalık, burada çalışan sağlık personelinin de yeni yılını kutlayarak, onların özverili çalışmalarını takdir etti.

Çalık'ın bu ziyaretleri, yerel halk ve çalışanlar arasında olumlu tepkiler alırken, Karamürsel'de toplumsal dayanışmanın ve birlikte çalışmanın önemini vurguladı. Karamürsel halkının yeni yılına katkıda bulunma amacı taşıyan bu etkinlikler, Çalık'ın yerel toplulukla olan bağlarını daha da güçlendirdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN