Ahmet Çalık, sorunları da, çözümleri de biliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, seçim kampanyasında yerel sorunlara ve çözümlerine odaklanıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, seçim kampanyasında yerel sorunlara ve çözümlerine odaklanıyor.

Ayrıca, Ahmet Çalık'ın yerel sanayi sorunlarına da eğildiği görülüyor. İlçede sanayi sitesinin olmamasının yarattığı sıkıntıları ele alıyor ve bu konuda Garaj 24 Oto tamirhanesi sahipleri Ahmet Ertane, Bedir Ertane ve çevre halkı ile görüş alışverişinde bulunuyor. Bu durum, onun yerel işletmelerle ve halkla yakın ilişkiler kurarak sorunlara pratik çözümler aradığını gösteriyor.

Ahmet Çalık, "Tüm sorunları da, çözümleri de biliyoruz," diyerek, yerel halkın sorunlarına hakim olduğunu ve bu sorunlara çözüm getirebileceğini vurguluyor. Hemşehrileri ile sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Çalık, "Sürekli sokakta hemşehrilerimiz ile birlikteydik," ifadesiyle, seçim kampanyasının halka yönelik bir yaklaşım içerdiğini gösteriyor.

Ahmet Çalık, seçim sonrası için de iddialı bir plana işaret ediyor: "1 Nisan sabahı tüm sorunların çözümlerini hayata geçirmek için hep birlikte BİSMİLLAH diyeceğiz." Bu ifade, seçildiği takdirde hızlı ve etkili bir şekilde harekete geçmeye hazır olduğunu gösteriyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN