Büyükakın'ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen aday tanıtım programında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile yola devam dedi. Büyükakın, bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde ikinci döneme dair seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaşacak.

AYGÜN VE YILDIRIM KATILMADI

Programa yeni dönemde Dilovası Belediye Başkan Adayı olmayan Hamza Şayir, yeni aday Ramazan Ömeroğlu, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve adayı Erol Ölmez katılırken, yeni dönemde aday gösterilmeyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım programa katılmadı. Zeki Aygün, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen aday tanıtım programına da katılmamıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN