Seçim Beyannamesi Haberleri

Seçim Beyannamesi Haberleri

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Mesut Çetinkaya, tüm Karamürsel halkını davet etti

Karamürsel AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Beyannamesi ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

AK Parti, beyanname tarihini öne çekti

AK Parti’nin 25 Mayıs’ta açıklayacağı seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısı bir gün öne çekildi.

İşte AK Parti'nin Karamürsel için seçim beyannamesi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen program ile 7 Haziran genel seçimleri için Kocaeli'ye yapılacak yatırımlar açıklandı. 4 yıl, 8 yıl ve daha uzun yıllara yayılan projeleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı. Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, milletvekili adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.