12 İlçe Haberleri

12 İlçe Haberleri

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

Kocaeli Ak Parti için Pazartesi büyük gün!

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Aday Listeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Onayına Sunulacak

Ramazan Bayramı'nda fırınlar 2 gün kapalı

Kocaeli genelinde 12 ilçe genelindeki fırınlar bayramın ilk iki günü kapalı olacak, personel tatil yapacak. Fırınlar, bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran’dan itibaren üretimini yeniden devam ettirecek.

Kocaeli geneli ilçe ilçe sonuçlar belli oldu

Kocaeli'nin 12 ilçesinde adayların oy oranları belli oldu Kocaeli'nin 12 ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde tamamladı.  

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Yılların Özlemine Tahir Büyükakın son verdi

Haluk Levent’le yaz neşesi Kocaeli’nin 12 ilçesini kapsayarak vatandaşları kültür, sanat ve eğlenceyle buluşturacak yaz neşesi etkinliklerinde, Ece Seçkin ve Haluk Levent sahne alacak.  

UlaşımPark ile 12 ilçeden KOÜ’ye kolay ulaşım başladı

Kocaeli'de UlaşımPark, 12 farklı ilçeden Kocaeli Üniversitesi (KOÜ)'ne ulaşım hizmeti sağlıyor.

Saadet Partisi, adaylarını kamuoyuna tanıttı

SP, 12 ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın

Başkanlar çatlak seslere son noktayı koydu!

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Millet İttifakı adı altında 12 ilçe ve Büyükşehir'de sağladığı birliktelikte sıkıntılar çıktı.

Kocaeli'de 12 İlçede kumar ve tombala baskını

Kocaeli'de kumar ve tombala oynatılan iş yerlerine baskın düzenlendi. Bin 497 kişinin kimlikleri kontrol edilirken, kumar oynatan 5 iş yeri işletmecisi hakkında işlem yapıldı.

İyi parti 12 ilçede birden seçime gidiyor!

Bu hafta sonu kongreye giden İYİ Parti Kocaeli ilçe teşkilatlarının kongre yeri ve saatleri belli oldu.

Karamürsel belediyesinin yeni bütçesi belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin bütçeleri görüşülüp onaylandı.

Kocaeli genelindeki okullar için 200 güvenlikçi alınacak

Kocaeli’nin 12 ilçesindeki okullarda çalıştırılmak üzere 200 güvenlik görevlisi alımı yapılacak...

Karamürsel Merkezde Lale Soğanları satışa çıktı

Karamürsel'de Lale Soğanları satışa çıktı Büyükşehir Belediyesi, bu yılda çiçek meraklılarına lale soğanı satışına başladı. Bugün başlayan satışlar bir hafta boyunca 12 ilçede devam edecek. Karamürsel'de ise Merkez Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Avea önünde satışa başladı.

Kocaeli Valisi Karamürsel'in sorunlarına el attı

Kocaeli Valisi Karamürsel'in sorunlarına el attı 12 ilçede yapılması planlanan değerlendirme toplantılarının dördüncüsü Karamürsel İlçesinde, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Hasan Basri Güzeloğlu Karamürsel’e yapılacak bütün projeler yerinde ve olumlu projeler bunun için bende destekçiniz olacağım dedi.

Karamürsel'de Ücretsiz Voleybol,Jimnastik ve Basketbol Kayıtları Başladı

Ücretsiz Spor Okulları yaz sezonunda devam edecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporu tabana yaymak amacıyla 12 ilçede ücretsiz olarak hayata geçirdiği Spor Okulları, yaz döneminde faaliyetlerine devam edecek. Spor Okulları’nın yaz sezonu için kayıt dönemi ise başladı. Bu dönemde Spor Okulları’ndan yararlanmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www. kocaeli.bel.tr adresi üzerinden başvuru formlarına ulaşabilecek. Sitede ayrıca, gerekli sağlık raporlarının formları da yer alacak. Ayrıca Karamürsel Atatütürk Gençlik Hikmetleri Spor Salonun'da Voleybol,Jimnastik,Basketbol kurslarına katılmak isteyenler Mustafa Koç 0505 374 88 30 Nolu numaradan ulaşarak kayıt yaptıra bilirler.

Karamürsel'de Ağaçlar Kitap Açacak

Karamürse'de İlhan Çınar Alanı Kitap Açacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 7.'sini düzenleyeceği Kocaeli Kitap Fuarı, 16-24 Mayıs tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkez'inde kitapseverlere buluşacak. Fuar öncesinde ise 15 Mayıs Cuma sabahı saat 08.00'de Kocaeli genelinde ağaçlar kitap açacak. Önceki yıllarda İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki asırlık çınar ağaçlarına kitapların asılmasıyla yapılan etkinlik, bu yıl 12 ilçede birden aynı anda gerçekleşecek.

Kaymakamlık Müdürleri Karamürselde toplandı

Kocaeli’ndeki Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürleri Karamürsel’de toplandı Karamürsel’in ev sahipliğinde Kocaeli’ndeki 12 ilçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürleri, Kalyon Cafe’de aylık koordinasyon toplantısında bir araya geldi.